מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח מתיחת בטןשושנה11/09/2012
עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני 6 ימים הנקזים עדיין מחוברים , כאשר אחד מהם כמעט ואינו מתמלא והשני מתמלא במלואו כל 12-13 שעות. האם עלי להיות מחוברת לנקזים עד שיתייבשו לגמרי? אם כן עד כמה זמן זה יכול להיות?
האם עלי לחגור את חגורת הבטן בכל שעות היממה? וכמה זמן אחרי הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחר ניתוח מתיחת בטן
שושנה14/09/2012בנוסף לאמור לעיל קבלתי היום בערב 38 מעלות חום וזאת 8 ימים אחרי הניתוח , האם יש מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחר ניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר17/09/2012לרופא שבצע את הנתוח אמורות להיות התשובות,את חייבת להבדק על ידו ולוודה שאין גורם זהומי שגורם לעלית החום.אישית אינני משאיר נקזים לאחר ימים בודדים.
במידה ומצטברת כמות ניכרת של נוזלים מתחת למתלה,הם מנוקזים בעזרת מזרק ללא כל כאב.מאידך חלק גדול מהנוזלים שמתחת למתלה נספגים.
את חייבת לשאת את החגורה כל היום לפחות חודש חודש וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגורת בטן לאחר ניתוח
שושנה22/09/2012האם עלי לשאת את החגורה בלילה בעת השינה?
תודה בעד התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגורת בטן לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר18/10/2012רצוי מאוד ואולם אינו הכרחי למי שאינו יכול לסבול זאת ואין התאספות נוזלים
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחה לאחר שרוולעינת10/09/2012
רציתי לדעת אם ניתן לעשות את ניתוח מתיחת הבטן ללא עלות לאחר שעשיתי שרוול וירדתי 50 ק"ג, אין לי כסף לניתוח פלסטי פרטי...לעומת זאת יש לבעלי ביטוח בריאות של הראל, בעלי עובד משרד הביטחון ודרכו עשיתי גם את השרוול ללא עלות בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחה לאחר שרוול - תגובה
ד''ר יצחק מאייר17/09/2012שרוול הוא ניתוח בראותי ולכן חברות הנתוח ממנות.
את חייבת להתעניין בקופה אליה את שייכת ו/או אצל חברת הבטוח האם יכסו את עלות הנתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן ושבר טבורימיקי05/09/2012
שלום,
עברתי 4 לידות (אחרונה לפני כ 9 חודשים) והבטן נראית כאילו אני עדיין בהריון.
גם לאחר הלידות הקודמות נראיתי כך אך ההבדל הוא שעכשיו אני לא מעוניינת להיכנס שוב להריון ולכן חושבת על ניתוח. בנוסף יש לי שבר בטבור.
האם ניתן לשלב את שני הניתוחים? האם מומלץ? ואם לא מה עדיף לעשות קודם?
חשוב לי לציין שאני נראית בחודש 5-6 ומקבלת הרבה ברכות של "מזל טוב, כבר עוד פעם?" הבטן נראית מאוד גדולה ולא באופן פרופורציונלי לגוף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן ושבר טבורי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר08/09/2012למיקי היקרה. ניתן בהחלט לטפל בפחות באופן תיאורטי בתלונתך ואולם עלייך להבד'ק . הבקע הטבורי מתוקן בזמן ניתוח מתיחת הבטן וכך נמנעת צלקת נוספת.
ממליץ לך לתאם פגישה על מנת לדון באופן אישי בנושא שלך.
בתודה ובכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הזרקות של בוטקוס או חומצותליאור29/08/2012
מהוות תחיליף למתיחת פנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן,בהחלט -אני בת 54 וממליצה מאוד
סיוון05/09/2012אני כבר חמש שנים מטופלת בחומצה היאלורונית (חומר מילוי טיבעי ובטוח ) ובבוטוקס אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ובזכותו אני לא צריכה בכלל ניתוח אני ניראית צעירה מגילי לפחות בעשר שנים וניתוח ממש לא נראה באופק !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד ! ד"ר ליפשיץ מספר 1 !
יוני27/09/2012גם אני מצטרפת להמלצה שד"ר ליפשיץ רוברטו הכי טוב במילוי קמטים וכמובן בטיפולי בוטוקס !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרקות של בוטקוס או חומצות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/09/2012בהחלט לא.כשקיימת שמיטה של שרירי הפנים והצואר,ןקיים עודף עור באיזור הפנים והצוואר ,ההזרקות לא יפתרו את הבעיה.
הפתרון יהיה חזוק שרירי פנים וצוארוכריתת עודפי העור באיזורים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרקות של בוטקוס או חומצות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר18/10/2012אין תחליף להרמת פנים כאשר קיימת הוראה מתאימה לכך. בוטקס גורם לשיתוק שרירים אשר כווצם נותן הפרעה אסטטית והמילויים השונים משפרים קמטים עדינים אני בדרך! כלל ושימוש בזה יכול להיות אפילו כתוספת לאחר הרמת פנים או במקרים מתאימים לפני הרמת פנים כמו אצל צעירים אשר קמט מסוים מפריע להם או מבוגרים יותר ללא קשר למתיחת פנים
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת טבעת הרזיה לפני ניתוח מתיחהאביבה17/08/2012
אני עומדת לפני ניתוח מתיחת בטן לאחר הורדת 50 ק"ג
הרופא המרדים סרב לאשר את הניתוח עד שלא אפתח את טבעת ההרזיה
כמה זמן לפני הניתוח עלי לפתוח את הטבעת ובכמה?
כמה זמן עלי לחכות עד לסגירתה מחדש?
כמו כן אני שואלת מדוע לא מיידעים על כך לאחר ניתוח הטבעת , בעת קבלת דף ההוראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת טבעת הרזיה לפני ניתוח מתיחה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/08/2012לאביבה היקרה שלום.
את שואלת שאלות שאינן בתחום התמחותי. עלייך לפנות למנתח אשר שם לך את הטבעת וכן להתייעץ עם המרדימים אשר אמורים לתת לך את ההרדמה.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת טבעת הרזיה לפני ניתוח מתיחה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר22/08/2012הסיבה שדורשים לשחרר את הלחץ של הטבעת על הקיבה כדי לרוקן את תוכן הקיבה לפני ההרדמה ולמנוע מצב בו מיצי קיבה ימצאו את דרכם לחלל הפה ומשם לדרכי הנשימה.
הפתיחה תבוצע כיומיים לפני הנתוח ,וניתן לסגור אותה בשבוע לאחר הנתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןשירי07/08/2012
בת 25 גובה 167 משקל 62-63 (אחוזי שומן גבוהים)
אחרי ירידה של 50-60 ק"ג.
יש לי הרבה שומן בטני והעור רפוי מאוד.
רוצה לעבור את הניתוח בסוף סתיו הקרוב.
אני רוצה גם להוריד עוד כ5 ק"ג, במידה ולא אוריד עד יום הניתוח, האם ירידה במשקל אחרי הניתוח לא תפגע בתוצאות?
כמו כן, אני עובדת במלצרות. תוך כמה זמן אוכל לחזור לעבודה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי?!
שירי13/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר22/08/2012לקארין היקרה. מתנצל על שלא עניתי ?? בכל מקרה ניתוח לסילוק עודף עור כה ניכר הוא מן הסתם די גדול ואולם בהחלט ניתן לביצוע טוב. שינויי במשקל לאחר הניתוח - אם הם אינם גדולים אינם משפיעים באופן מכריע על התוצאה ואולם כדאי לבדוק אותך באופן אישי על מנת לאמוד בצורה מדוייקת יותר את תוצאות הניתוח ואת השינויים הנוספים אותם את מבקשת לעבור.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פנים על צלקתש.15/07/2012
יש לי צלקת בסנטר ישנה שפעם נכוויתי ממים חמים.. רציתי לדעת אם אפשר למתוח את הסנטר כשיש עליו רקמה מצולקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים על צלקת - תגובה
ד''ר יצחק מאייר17/07/2012בד"כ כן,אך יש לציין שאין המתיחה משפרת אמרקם העור באיזור הכויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאולקרן20/05/2012
האם כשעושים שאיבת שומן מאזור הבטן הרופא מבצע גם מתיחת בטן או שזה תהליך אחר בפני עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול - תגובהשאיבת שומן מדופן
ד''ר אבישי וינברגר24/05/2012שאיבת שומן מדופן הבטן - מתבצעת כמעט תמיד בעת ביצוע מתיחת בטן ואולם כאשר מבצעים שאיבת שומן בלבד מדופן הבטן - וזה ברב המקרים - אין מבצעים מתיחת בטן . שאיבת שומן מדופן הבטן מתבצעת כאשר יש שומן עודף בדופן הבטן, ואולם אם אין עודף עור ממשי - אין צורך לבצע מתיחת דופן הבטן על ידי סילוק עודף עור. לעתים גם אין אפשרות ממשית לבצע סילוק עודף עור מפני שאין עודף עור ממשי.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילוק עור עודף
טניה14/06/2012האם אפשר לבצע מתיחת עור בלבד ללא צלקת מסביב לטבור ועם חתך בגודל במקום של ניתוח קיסרי.
האם אפשר לבצע מתיחת בטן כאשר יש בצקת על צלקת מניתוח קיסרי (האזור נפוח וקשה) וגם יש הדבקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טניה14/06/2012מתחית בטן/עור אחד כבר ביצעו מיד בתום ניתוח קיסרי לפני שתפרו, אבל הרופא אמר שלא ניתן למתוח עד הסוף כי הרחם עדיין גדול אז בכל זאת נשאר עור עודף. האם אפשר לבצע עוד מתיחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפול רק בצד אחדלירז15/04/2012
יש לי צד אחד של הסנטר יותר נפול מהשני?
אפשר איכשהו לעשות את זה סימטרי, או שבכל מקרה זה לא יהיה שונה ממתיחה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול רק בצד אחד - תגובה
ד''ר יצחק מאייר18/04/2012רק לאחר בדיקה ניתן לאתר את הבעיה והדרך שניתן ,ועד כמה לפותרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחיחת בטן אחרי ניתוח קיסריהגר21/03/2012
האם אפשר לעשות מתיחת בטן לאחר ניתוח קיסרי ואם כן כמה זמן אחרי הקיסרי ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחיחת בטן אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר23/03/2012ניתן בהחלט לבצע ניתוח מתיחת בטן לאחר ניתוח קיסרי. יש לזכור שברב המקרים הניתוח של מתיחת הבטן משאיר צלקת ארוכה יותר מצלקת שנותרת לאחר ניתוח קיסרי.
ניתן לבצע את ניתוח מתיחת הבטן מספר חודשים לאחר ניתוח קיסרי - אם דבר זה דחוף למטופלת.
בדבר פרטים מדוייקים יותר יש לבדוק את התנאים האופייניים לשואל/ת
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחיחת בטן אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר23/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחיחת בטן אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר23/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן מכוערת לאחר הריוןדינה19/02/2012
שלום,
אני כמעט 5 חודשים לאחר ניתוח קיסרי. חזרתי לכושר, הבטן שטוחה ורואים 6 קוביות אבל לא יפה. כאשר אני מתכופפת אז יש הרבה קיפולים מאוד קטנים.
הייתי אצל רופא הוא אמר שאין לי שומן בבטן ושאם ינתח המצב היה רק יותר גרוע כי תתווסף צלקת סביב הטבור וגם עור שלי לא מצטלק טוב (צלקת מניתוח עדיין נפוחה ויש הדבקויות).
מה אפשר לעשות כדי לשפר מראה הבטן (טיפולים / משחה)? אני לא יכולה להשלים עם זה, לא יכולה לראות את עצמי, כל הזמן בוכה וכל דקה פנויה בבית אני מבזבזת על תרגילי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן מכוערת לאחר הריון - תגובה
ד''ר יצחק מאייר22/02/2012ברור שלפני נתינת חוות דעת,יש להבדק.
בכל מקרה,תמיד יש לשקול את התועלת בטיפול לעומת האפשרות לסיבוכים או תוצאה שתציק לך,כמו בטן שטוחה אך צלקות שיפריע יותר מאותם קפלי עורקטנים שמפריעים בכפןף הבטן.
בכל מקרה תמתיני לפחות שנה עד להחלטתך,ובודאי על תעברי נתוח כל זמן שאת מתכננת הריונות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול אחר
דינה27/02/2012האם יש טיפול אחר פרט לניתוח לעור רפוי. אני לא יכולה להשלים עם המראה. אני אתאבד נראה לי אם בטן וגם חזה לא יחזרו למצב הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול אחר - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/02/2012התייעצי בבעלי מכונות למיצוק העור בגלי רדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול אחר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר02/03/2012לדינה היקרה. האם לא קצת נסחפת? קודם כך עלייך להבדק על ידי מומחה על מנת שתוכלי לקבל הצעה רפואית מתאימה.
ההתאבדות אינה אפשרות באה בחשבון בכל מקרה.
אבקשך לתאם פגישה עם מומחה לנושא על מנת שתוכלי ביחד עימו לשקול מה ניתן ומה רצוי עבורך.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול חדשני לבטן- בודי טייט
נחמה07/03/2012שלום יקירה את יכולה לשקול לעשות טיפול שנקרא בודי טייט, הוא שואב את השומן וגם ממצק את האזור זא שבסופו של דבר יוצא שגם אין שומן וגם האזור מחוטב.. בהצלחה ותשמרי על אופטימיות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברפופורציה אגב עושים את זה עם סבסוד
נחמה07/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן מכוערת לאחר הריון - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר02/03/2012עלייך לקבלת חוות דעת נוספת בנושא שאת מתארת.
הינך מוזמנת לבקר במרפאתי - ללא תשלום באופן יצא מהכלל - על מנת לקבל חוות דעת נוספת גם ממני.
אבקשך לתאם פגישה עם מזכירתי סיגל על מנת שנוכל ביחד לראות מה ניתן לעשות.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקללינה11/02/2012
שלום רב,
ברצוני לדעת מה קורה אם עולים במשקל לאחר מתיחת בטן, שמעתי שמשמינים בכל הגוף אך הבטן נשארת שטוחה.האם נכון הדבר?
אשמח לתשובה מקצועית,
בתודה,
לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר12/02/2012ללינה היקרה.
אם את מכוננת להשמין לאחר מתיחת בטן חבל על הניתוח.....
ברם אם בכל זאת משמינים מסיבה זאת או אחרת לאחר מתיחת בטן יש לקחת בחשבון שהבטן והגוף נשארים באותן הפרופורציות כיון שתמיד נשארים גם תאי שומן לאחר מתיחת הבטן והם יכולים לשלש את הנפח שלהם. אם הגוף משמין - הוא משמין במדדים של לאחר הניתוח .
מקוה שעניתי לשאלתך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןטניה27/01/2012
שלום
4 חודשים לאחר ניתוח קיסרי. בטן בעקרון שטוחה אבל כאשר אני מתכופפת יש הרבה מאוד קיפולים דקים (כל אחד כסנטימטר או אפילו פחות). בנוסף לבטן יש צורה שונה, עגולה כזאת, למרות שרואים כבר 6 קוביות. גם צורת הטבור התשנתה.
אני מתאמנת המון בחדר כושר: 12 שעות לפני הלידה ושבוע לאחר ניתוח כבר חזרתי להתאמן. כבר חודשיים עושה תרגילי בטן קשים שמרגישה שאני נקרעת בפנים. בנוסף, לאחר ניתוח עשו לי מתיחת עור וגם בהריון הבטן היתה מאוד קטנה (אפילו לא קניתי בגדי הריון)
העור שלי לא מצטלק טוב, עדיין יש נפיחות ונוזלים מסביב לתפר (היה לי תפר לא סיכות).
האם יש סיכוי שמצב ישתנה מאימונים קשים? האם יש טיפול אחר פרט לניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/01/2012הליך ההחלמה שלאחר לידה יכול להמשך בין 6-12 חודש.
לאחר מכן התייעצי בכירורג פלסטי שיביע דעתו לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
דינה09/02/2012לאחר ניתוח למתיחת בטן (במקרה שלי זה כנראה ללא שאיבת שומן וקירוב שרירי בטן) מתי אוכל לחזור להתאמן? בטן שלי כל יום משנה צורה: פעם יש נפיחות קצת למטה, פעם בצד בלבד וכו' וגם צלקת לא נרפאה לחלוטין האם אפשר כבר עכשיו לעשות ניתוח למתיחת בטן. אני פשוט לא יכולה להסתכל בראי כאשר אני ערומה. כל פעם שאני רואה את עצמי ערומה אני רוצה למות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן התאוששותאולג25/01/2012
שלום, אני בן 67, קמטים רבים ועור נפוח. חושב לעבור מתיחת פנים או משהו דומה. כמה זמן לוקח להתאושש מכזה ניתוח בד"כ? תוך כמה זמן חוזרים לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן התאוששות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/01/2012בד"כ 3-4 שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן התאוששות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר11/02/2012אולג היקר.
זמן ההתצאוששות הממוצע לתהליכים בפנים הוא עשרה ימים לערך תלוי מה עושים. התוצאה הסופית של הפנים היא לאחר מספר חודשים עד שנה ואולם ניתן לחזור לפעילות כאמור לאחר פרק זמן של הימים אותם תארתי למעלה
בתודה ובכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת צוואר לאחר מתיחת פניםמירי03/01/2012
תודה רבה על ההתייחסות המעמיקה.
שכתבת לי שניתוח חוזר (לתיקון הצוואר) תמיד קשה בגלל הצלקות, למי הכוונה, למנתח או למנותחת? מה כוונתך?
שכתבת לי שיש חלק של מתיחת פנים תחתון בתיקון הצוואר, האם זה לא יתן מראה מתוח מידי? האם זה לא עלול לפגוע בטבעיות?
מה כוונתך בלכרות את שריר הפלטיסמה? כיצד עושים זאת? ולמה לא עושים את זה הרבה יחד עם המתיחת פנים? זה נשמע לי אגרסיבי מדי. מהו זמן ההחלמה ומהן התופעות של אחרי? האם יש לזה השלכות אחרות בתווך הארוך מלבד מחיקת הקוים האורכיים? מה תפקיד שריר הפלטיסמה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת צוואר לאחר מתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/01/2012ניתוח שני כפי שכתבתי הוא קשה יותר לשניהם בגלל השוני באנטומיה של הפנים לאחר הניתוח הראשון וכן בגלל הצלקות הפנימיות אשר גורמות לעור ולשרירים להדבק...
שיפור קו הלסת לא יכול להיות יותר מדי אם מדובר בקו הלסת בלבד ולא מעליו (פה...)המראה המתוח אינו באופנה ואינו מתבצע אצל רב המנתחים כיון שהפנים מורמות מעלה ולא הצידה.
לשריר הפלטיסמה יש ערך מועט - בכסוי החלק החיצוני של הצואר ואולם הפסים שמופיעים בקדמת הצואר מפריעים במיוחד ואנחנו בניתוח מנסים לסלק פסים אלה על ידי סילוק חלקים משריר זה כך שלא יהיה קו של החלק האמצאי של השריר הזוגי הזה משני צדי הצואר. סילוק מלא של השריר הוא בלתי אפשרי ומאוד אגרסיבי..
נראה לי שקבלת שעור שני בכירורגהי פלסטית לקראת תואר מומחית..... סתם צחקתי
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)