מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתבות על כך שהשומן חוזר אחרי שאיבהשאול24/05/2011
היי. קראתי בידיעות אחרונות וגם פה באתר שלפי מחקרים השומן חוזר בחלקים אחרים של הגוף. הכתבה פה:
http://www.beok.co.il/Category/Article/11383/מחקר+השומן+חוזר+גם
יש דרך למנוע את זה? כי אחרת הניתוח לגמרי יורד מעל הפרק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתבות על כך שהשומן חוזר אחרי שאיבה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר26/05/2011שאיבת שומן לא נועדה לאנשים שמנים אלא לכאלה שנמצאים במשקל תקין וסובלים מרכוזי שומן המפריעים בקווי המתאר של הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחה לגברבני12/05/2011
מעוניין לעשות מתיחת בטן עקב ירידה משמעותית במשקל וקפלים שנשארו. מה הפרוצדורה הכי מינימלית שלא תשאיר סימנים כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחה לגבר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר13/05/2011הידוק העור לבטן לאחר ירידה במשקל הפרוצדורה הקלה ביותר הינה שאיבה כביכול של שארית השומן ועל ידי גרוי לעור להתכווץ . דבר זה משאיר צלקות מנימליסטיות ואולם הוא גם הכי פחות אפקטיבי. שאר הטכניקות כולל חיתוכים גדולים יותר כאשר המיני ליפט משאיר צלקת בשיפולי הבטן בלבד ואילו מתיחת בטן כוללת אשר מסלקת את עודף העור משאירה צלקת בשיפולי הבטן וצלקת מסביב לטבור. אם הצלקות יפות - קשה להבחין בהן ואולם אם אינן יפות במיוחד ניתן להבחין בהן כאשר הגוף ערום.
כל התורה על רגל אחת. השאר בבדיקה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן ללא נקזיםללא שם28/04/2011
שלום ד"ר,
אני בת 38 מעונינת לעבור ניתוחל מתיחת בטן והגדלת חזה ,לאחר 4 לידות שהאחרונה קיסרי.
התחלתי לברר לגבי רופאים ונפגשתי עם רופא שמבצע מתיחת בטן ללא נקזים.מבירור מעמיק באינטרנט הבנתי שהנקזים מקשים על המטופלים וגורמים סבל וכאב רב מעבר לכאבי ניתוח. אני תוהה למה רק רופא אחד בארץ מבצע מאות ניתוחים ללא נקזים וכל יתר הרופאים שלדעתי לא פחות מומחים וטובים מבצעים את הניתוחים בתוספת הנקזים.
התלבטות זו מקשה עלי מאוד בבחירת המנתח מכיוון שמצד אחד אני רוצה את הטיפול הטוב ביותר אך אם יש טיפול מונע כאב נוסף (תוסתפת של הנקזים) אולי עדיף.
הרבה נשים נותחו אצלו בשיטה החדשה והניתוחים עברו בהצלחה.
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן ללא נקזים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר28/04/2011איני ממליץ על הגדלת שדיים ומתיחת בטן ביחד כיון שקיים סיכוי לפגיעה באספקת הדם של המתלה בבטן עקב הניתוח בשדיים.
הטכינקה ללא נקזים היא טכניקה ידועה ולדעתי רופאים רבים משתמשים בה. זוהי טכניקה שתאר אותה לראשונה מנתח צרפתי בשם פסקל ויש לה יתרונות כאלה ואחרים ונושא הנקזים הוא אחד מיתרונותיה הבולטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לטיפול בקמטיםאן23/04/2011
לאחרונה שמעתי על אפשרות לטיפול בקמטים ללא ניתוח וללא מילוי, אלא באמצעות טיפול בלייזר, עד כמה זה נכון, ולאיזה מצבים זה מיועד? ואם אכן זה כך האם קיים סיכון בטיפול כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לטיפול בקמטים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר25/04/2011במקרים מסויימים ניתן לשפר את מראה העור ע"י אנרגיית אור או גלי רדיו היוצרים כווץ של סיבי הקולגן בגלל החום שמופק.
יש להיות מקצועיים בטיפול כדי לא לגרום לכוויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לטיפול בקמטים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר28/04/2011הטיפול בלייזר לפילינג מוכר. הטיפול בלייזר אינו משהו ללא כאבים או ללא תופעות לוואי -אם הוא גורם לקילוף עור משמעותי ואפרקטיבי.
קילוף עור הוא דבר מאוד ידוע ונמצא בשימוש נרחב. נכון שפחות משתמשים בלייזר אולם הסיכונים גם מלייזר וגם מקילוף כימי או מכני - כולם קרובים וכרוכים בשנויי צבע של העור בכ-10% מהמטופלים והסכוי עולה בחשיפה לשמש וכן הסיכון של הווצרות צלקות במקרה שהקילוף עמוק מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה ממתיחת פניםרונית20/04/2011
שלום רב,
אימי בת ה60 עברה מיני מתיחת פנים ביום ראשון, קרי -מחר 5 ימים.
(אצל מנתח ידוע ומקצועי)
היום היא כמובן עדיין נפוחה, כאובה עם סימנים כחולים.
שאלתי היא- כמה זמן הנפיחות הזאת עוד תימשך?
יש סיכוי שעוד שבוע וחצי היא כבר תיראה קרוב לנורמלי?
בתודה מראש,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה ממתיחת פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר25/04/2011הנפיחות ברב המקרים נמשכת כשבועיים שלושה.
חלק מהמטופלות מחלימות,בעיקר בגלל איכויות הריקמה וכושר הרפוי,גם במשך חודש חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה ממתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר28/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור מראה הפניםמיאני?09/04/2011
אני כמעט בת 70 ובזמן האחרון הפסיקו להגיד לי 70"? לא רואים עליך" ובמקום אומרים לי "שתהיי בריאה". זה דוקא בסדר מבחינתי רק שיש לי מראה גוף צעיר, ותחביבים שלא הולמים את גילי ואני מתקשה למצוא פרטנרים לשגעונותי. לדעתי יש מקום להביא להלימה בין הכושר הגופני, הפיגורה ומראה הפנים והצוואר. רק מה יש בעיה. אני רגישה להרדמה, כללית וגם מקומית. (הכל מתועד רפואית ובתה"ש היתה ועדת חקירה בגללי). רציתי לדעת האם יש טיפולים שמתאימים לי ולא דורשים הרדמה, מה הם? מי מבצע אותם רופא (איזו התמחות?) או קוסמטיקאית? מודה מראש על התשובות ועל ההכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור מראה הפנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר13/04/2011ללא בדיקה לא ניתן להתרשם מבעייתך ולהציע פתרון בהתאם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור מראה הפנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר28/04/2011יש אפשרות לבצע הזרקות שאינן אותו החומר כמו אלה שתארת אולם עלייך ליזום פגישה ולהמציא חומר רפואי מתאים ורלבנטי על מנת לשקול טיפול מתאים - אם בכלל עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור מראה הפנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר13/05/2011לא ניתן להמליץ על טפול ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמט בין הגבותשרה07/04/2011
אני בת 31, יש לי קמט שנראה בעיקר לאור יום, בשמש או בהבעות מסוימות. אבל זה מאוד מפריע לי אסתטית.
האם יש טיפול שאפשר לעשות?
אם כן כמה זמן התאוששות ולכמה זמן זה מחזיק?
האם המכשיר החשמלי ששווק לפני כשנה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמט בין הגבות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר08/04/2011הקמט בין הגבות נקרא "קמט הזעף" כיון שהוא נותן תחושה של זעף בלי כוונה.
הטיפול בו היה הטיפול הראשון לבוטוקס כפי שהופיע בטלויזיה האמריקאית לפני כ-7 שנים.
הקמט הזה נוצר בגילך בגלל פעילות של שרירי הזעף ושיתוקם גורם בגיל זה -להיעלמות או להחלשות ניכרשת של הקמט.
שזהו הטיפול האפקטיבי ביותר לתופעה זאת. מלוי חומרי מלוי אינו עוזר כיון שפעילות השרירים האלה יוצר את הקמט במיידי מחדש.
בגיל מבוגר יותר כאשר העור כבר "רגיל" לשרירי הזעף אשר משאירים את חותמם על עור המצח שם - לאחר החלשת או שיתוק השרירים - ניתן ורצוי למלא את הקמט בחומרי מלוי שונים.
מקווה שעניתי בצורה ממצא על שאלתך. היכנסי לגוגל תחת שמי ותראי שם דברים רבים גם בנושא זה
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן וניתוחים קיסרייםשיר26/03/2011
אני שוקלת לעשות ניתוח מתיחת בטן לאחר ירידה במשקל.
ומעוניינת לדעת, במידה ולאחר הריונות עתידיים אצטרך לבצע ניתוח קיסרי האם זה אפשרי בכלל לפתוח את הצלקת שוב?וכמה פעמיים ניתן לבצע ניתוחים קיסריים לאחר המתיחה? פעמיים? פעם אחת?
ובאופן כללי איך העור מגיב להריונות עתידיים , האם העור יכול להימתח לאחר הניתוח כרגיל? ולאחר כמה זמן לאחר הניתוח ניתן להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן וניתוחים קיסריים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר30/03/2011הייתי מחכה מספר חודשים לכניסה להריון.
אין בעיה לבצע נתוחים קייסריים,לאחר מתיחת בטן.
במרבית המקרים,יששנוי לרעה לאחר ההריונות.מתבטאים בחולשה של דופן הבטן ולעיתים בעודף ריקמת עור ושומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שיר08/04/2011אשמח לדעת בנוסף למה התכוונת בכך שיש חולשה של דופן הבטן ועודף ברקמת השומן והעור
זה קורה כתוצאה מהניתוח עצמו או שזאת תגובה טבעית של הגוף של כל אישה לאחר הריון?
והאם בגלל כביכול הניתוח הבטן עוברת טראומה ולא תוכל להימתח כמו בטן של אישה רגילה?
הניתוחים האלה יחסית חדשים לכן קשה לדעת מידע על נשים שעברו אותם ולאחריהם עברו הריונות ולא היו סיכונים של זיהום דלקות וכו בלידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןליטל23/03/2011
היי.. עשיתי מתיחת בטן לפני חודש ונשרפתי קצת לפני ששבוע (הבטן קצת אדמדמה), איך עליי לטפל בזה? לשים אלוורה, ללכת לרופא? אני פוחדת שיהיו לי בצקות.
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר24/03/2011ליטל היקרה.
ראשית אל תדאגי. מדוע לשא תפני למנתח שלך?
ברמת העיקרון אדמומיות מתארת כוייה דרגה ראשונה בלבד ואולם אין לקבוע אבחנה ללא בדיקה אישית שלך.
הבצקת אינה קשורה לכוויה בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר30/03/2011אני מזהיר את המנותחות שלי.וזו גם הצעתי אליך.
מאחר ולאחר מתיחת בטן קיימת ירידה בתחושה באיזור בבטן,בהתקרבות למקור חום כמו מים חמים תנור וכ',יש להזהר מאד מאחר ומנגנון התחושה הפגום לא יתריע על אפשרות לקבלת כוויה ולעיתים אף עמוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מאייר יצחק, לגבי הגדלה והרמת חאמירה13/03/2011
שלום ד"ר מאייר, פונה אליך בעקבות חברה שלי שנותחה ע"י הקטנה והרמת חזה, לגבי החזה שלי קטן ונפול, אני אחרי 2 לידות ומתכננת הריון נוסף אבל לפחות עוד 4-5 שנים, האם הריון משפיע בצורה ניכרת על המיקום החדש של החזה, והאם אפשר יהיה להניק לאחר ניתוח כזה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מאייר יצחק, לגבי הגדלה והרמת ח - תגובה
ד''ר יצחק מאייר14/03/2011בעת הנתוח מנסים ליצור את השד הטבעי והיפה שניתן להפיק מרקמות השד שלך.
מאחר והשדיים ממשיכים להשתנות לאור שנויים הורמונאלים,כח הכובד המשפיע על צורת השד,והשפעתו תלויה באיכויות הריקמות.
הריון בהחלט יכול לשנות את התוצאה הנתוחית,אך הדבר קורה גם ללא הריון,אולי בפרק זמן ארוך יותר.
בהחלט יש פגיעה ביכולת ההנקה לאחר הנתוח.מידת ההפחתה ביכולת ההנקה תלויה במבנה ופיזור בלוטות החלב בכל שד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן לפני לידותדנה09/03/2011
אני בת 27,
ירדתי במשקל די רב בלי התערבות ניתוחית
ואני לא מרוצה ממצב הבטן שלי היום.
אני שוקלת לעבור את הניתוח .
אני אשמח לשוחח עם נשים שעברו ניתוח זה לפני לידה, עקב ירידה במשקל
או להתכתב באימייל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן לפני לידות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר15/03/2011ניתוח מתיחת בטן לפני לידות נפוץ בעיקר אצל נשים שירדו באופן דרסתי במשקלן.(גם בגברים - ללא קשר ללידות כמובן...)
אם מצב הבטן מאוד קשה באופן אוביקטיבי ( ועל זה כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע) ניתן לפעמים לבצע את ניתוח מתיחת הבטן באם קיימת הצדקה לכך. ניתוח מתיחת הבטן אינו מפריע להריון , ואולם - הריון יכול בהחלט לפגוע בתוצאות כפי שבטן יכולה להפגע לאחר הריון גם אצל מי שלא עברה מתיחת בטן.
מקווה שעניתי לשאלתך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר
ויצמן 14 תל אביב טופ איכילוב
036732530 0526089098* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מאייר יצחק, לגבי אימיעידית08/03/2011
שלום ד"ר מאייר שמחה לדעת שאתה מנהל גם את הפורום הזה, נותחתי על ידך ניתוח הגדלת חזה לפני 3 שנים, ואני מאוד מרוצה! שאלתי לגבי אימי, בת 69 מעוניינת לעבור ניתוח מתיחת פנים, סובלת מיתר לחץ דם, סכרת, ובעיות גב ובירכיים למיניהן, מטופלת בכדורים, האם במצבה תוכל לעבור ניתוח פנים? ומבחינת הגיל האם לא מבוגרת מידי? אשמח לקבל תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר מאייר יצחק, לגבי אימי - תגובה
ד''ר יצחק מאייר14/03/2011במידה והמחלות הנ"ל מאוזנות ,ולאחר בדיקות נדרשות שהן תקינות והערכה חיובית של הרופאים המטפלים במחלותיה,עקרונית ,ניתן לבצע את הנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטןפנינה07/03/2011
עשיתי מתיחת בטן ורציתי לדעת לאחר כמה זמן ניתן להשתזף, האם אפשרי להשתזף במיידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר14/03/2011לא הייתי ממליץ על חשיפה לחום כל עוד אין השתקמות של המערכת הלמפטית(4-6 חודשים).אחרת יופיעו בצקות ונפיחויות באיזור הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר15/03/2011לפנינה היקרה. ניתן להשתזף לאחר מתיחת בטן זמן קצר מאוד למעשה שבועיים שלושה לאחר המתיחה. כמובן איני ממליץ "לשרוף " את עור הבטן לאחר הניתוח. רצוי לא לחשוף את אזור הצלקות לאחר המתיחה לאור השמש ככל הניתן בגלל פיגמנטים אשר עלולים להווצר באזרו הצלקות. הבטן עצמה כאמור ניתן לשזפה באופן הדרגתי ללא בעיות.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר
טופ איכילוב ויצמן 14 תל אביב
036732530* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמלהנירה27/02/2011
אני בת 20 .מסירה שיער במכון בשיטת אינפרה אדוםIPL .המליצו לי במכון להשתמש במשחת אמלה 5% למרוח לפני הטיפול לשיכוך הכאב .אני מסירה ברגליים, ידיים ,בית שחי ,מפשעות וידיים ,בטן וגב ,כשכל טיפול הוא 40 דקות כל פעם חלק אחר. למשל בטיפול אחד רק רגליים עליונות או רק רגליים תחתונות,או רק ידיים בית שחי ומפשעות.פעם בשבוע כל טיפול באזור אחר, כשחוזר חלילה פעם בחודש אותו אזור .כשאני מורחת רק את האזור המטופל. השתמשתי כמה פעמים עד ששמעתי שבחורה מתה משמוש במשחה.האם מותר להשתמש באמלה 5% לצורך זה?האם יש סכנה בשמוש הגבלות ואסורים? אני בחורה בריאה .לא סובלת מאלרגיות ,ואין לי בעיה של G6PD המון תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר03/03/2011המשחה נפוצה מאד בשמוש ונחשבת די בטוחה,במידה ולא מורחים שטחים גדולים מדי בכמויות נכבדות.
יש אנשים שעלולים להפגע בגלל רגישות לאחד ממרכיביה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמלה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר15/03/2011לנירה היקרה
אמרת בעצמך שהשתמשת באמלה מספר פעמים . כפי שאת רואה נזק בשיטת השימוש שלך לא קרה.
השימוש הנרחב באמלה כהראה אינו מזיק כיון שספיגת האמלה היא מוגבלת מאוד ולפיכך גם השפעתה.
באם את משתמש לחלקים של לא יותר מ-9% משטח גופך השימוש כנראה אינו מזיק.
9% משטח גופך הוא גפה עליונה או חצי מגפה תחתונה או דופן הבטן או דופן בין החזה או גב או עכוזים או ראש וצואר.
מקווה שעניתי לשאלתך
בכבוד רג
דר אבישי וינברגר
ויצמן 14 טופ איכילוב תל אביב
036732530 0526089098* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת אור הבטן לאחר הרזייהמקס24/02/2011
שלום.
לא יודע למי להפנות את השאלות . לד"ר יצחק או ד"ר אבישי.
אני בן 31 ובגובהה 1.75.
במשך כל חיי נלחמתי במשקל יתר. ספורט, דיאטות שונות, תוספי מזון וכו' עד שמצאתי את נוסכת האיזון שלי שאיתה ירדתי מ-112 ק"ג ל-77 ק"ג כלומר 35 ק"ג .
למרות ירידה במשקל לאורך זמן של כמעט של 3 שנים הירידה הייתה לא מתונה אלה בפריצות. כרגע אני מתאמן ,שרירי ושומר על השג. הגעתי כמעט למצב הרצוי אך האור ה"מיותר" בירכיים, ישבן, צדדים ובתן מציקים מאוד. ברצוני לשאול קמה שאלות.
1. האם ישנה אפשרות לעשות מתיחה של כל האזורים בניתוח אחד? (סבל מכאב חד פעמי ).
2. הגוף שלי שעיר. האם ישנה בעיה של צמיחת שער באזור הניתוח? ( אין חשק לעשות גם הסרת שער ).
3. אני מתאמן באופן קבועה ומתקדם לכיוון הקוביות בבטן. האם האור נימתח על מה שמתחתיו(שרירים)?
4. לאחר כמה זמן לאחר הניתוח אפשרי לחזור לאימונים אינטנסיביים כולל עבודה על אזור הבטן?
5. אם אפשרי, מעניין אותי טווח המחירים למכלול של הניתוח בכל האזורים שדיברתי ורק לניתוח בבטן.
תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת אור הבטן לאחר הרזייה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר03/03/2011באתר שאיבות שומן בפורטל הנ"ל, עונה ד"ר בני מייליק ,שמתמחה בכריתות משולבות של עודפי עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)