מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת פניםשרון02/01/2012
יש לי פגישה בשבוע הבא אצל הרופא. כל הזמן אני במחשבות איך הוא יגיב ומה הוא יגיד. אני לא אוהבת את תוצאות הניתוח וכך לא צריך להיות ואני נראת אותו דבר ואין שינוי. אני מתוסכלת כי אם לא הייתי מתנתחת מילא! אבל עברתי ניתוח והמחשבות כל הזמן אם הוא יגיד לי שהוא לא יתקן. מה אני עושה ואיך עלי להגיב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים
שרון02/01/2012את הניתוח עברתי לפני 14 חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים
יעל14/03/2012בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון אישי
רוני24/03/2012אני לא הייתי מרוצה מהניתוח שלי, לאחר מכן הלכתי לרםא אחר ועברתי שוב ניתוח מתיחת פנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר25/03/2012אחד הדברים החשובים ביותר לפני נתוח ובעיקר נתוח אסטתי הוא הננושא של תאום ציפיות.
מרכיב חשוב בתוצאה המתקבלת במתיחת פנים,הוא הרכב ואיכות הרקמות ,דברים הנקבעים גנטית .כמו כן ,מה הנזק שנוצר במהלך השנים לעור בגלל נזקים משניים,כמו תזונה,שנויי משקל,חשיפה לשמש וכ'.
יש לשוחח על כך לפני הנתוח,ויש לציין שבחלק מהמקרים,למרות שהתקבלה תוצאה טובה לאחר הנתוח,לאחר תקופה קצרה,קיימת נסיגה באיכות התוצאה.
בבדיקות סטטיסטיות כשהשוו את פרק הזמן שחלף בין התמונות שלפני בצוע הנתוח ועד לקבלת תמונה דומה לזו שלפני הנתוח,ממוצא הזמן שהתקבל היה 6-8 שנים.
בקצוות העקומה ,נתוחים שכבר לאחר כשנה השפור הנתוחי נעלם ובקצה השני,תוצאות נתוחיות טובות שנמשכו כ15 שנה.
במידה ולא היה כשל בהליך הנתוח,לא תמיד יש להאשים את המנתח ב"כשלון התוצאה.
אינני מתייחס באופן פרטני למקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר07/04/2012התחלתי לענות לך תשובה והינה המחשב התנתק...
בנושא של שביעות רצון מניתוח בכלל וניתוח המטפל בפנים, קיימים המון מרכיבים אשר הצלחתם תורמת להצלחת הניתוח.
בשיטות של היום הטיפול בפנים הוא מורכב, ולחלק מהטפול הניתוחי - הצלחה רבה יותר ולחלק הצלחה מועטת יותר. צריך להסתכל על התוצאה הסופית ואני מבין שאינך מרוצה.
יש לראות אותך מספר דקות במקום להתכתב התכתבויות ארוכות ולא תכליתיות.
לעתים יש צורך לשפר משהו כזה או אחר או להוסיף טיפול כזה או אחר על מנת לשפר את התוצאה ואת שביעות הרצון. קרה לי מספר פעמים בעבר שהייתי צריך לחזור על ניתוח זה או אחר או לנקוט בטכניקה אלטרנטיבית על מנת לשפר את שביעות הרצון של המטופל/ת. לא תמיד ניתן לעמוד בציפיות בעיקר אם אינן ריאליות אוביקטיבית או סוביקטיבית.
אני בטוח שהמנתח שלך יהיה קשוב להשגותיך.
בכל מקרה הרגישי חופשיה להתקשר ולהבדק על ידי מומחה אחר אם תרצי - על מנת לקבל חוות דעת הגונה ותומכת ללא בושה או ספקות ואולם עלייך לבחור באיש מקצועי, אשר תוכלי לקבל ממנו חוות דעת הוגנת ואשר תפיס גם את דעתך,
תוכלי לקבל המלצה כזאת או אחרת אשר - יעזרו לך להיות שביעת רצון מההתערבות הניתוחית אותה עברת.
בכבוד רב שלך
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי פנים וזרועותנורית31/12/2011
שלום רב,
אני בת 60 עם נפילה של העור בצידי הפנים בקו הסנטר הגורמת לקמטים משני צדי הפה להיות בולטים יותר. כמו כן יש לי "כנפיים" מידלדלות בשתי הזרועות שהייתי שמחה להיפטר מהן.
שאלותי:
1. האם ניתן לנתח את שני הדברים אצל אותו מנתח? באותו ניתוח?
2. מנתח שהייתי אצלו אמר שמספיק לעשות מיני-ליפט בצאור ובסנטר (מתיחת העור והשרירים לעבר האוזניים) בהרדמה מקומית בלבד. שאלתי האם לא ניתן בהרדמה מלאה והאם מיני ליפ מספיק בשביל לקבל מראה צעיר יותר, כי יש לי גם קמטים בין הגבות ובצידי העיניים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי פנים וזרועות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר01/01/2012לנילי שלום.
עלייך כמובן לבוא לבדיקה רפואית מתאימה כיון שהינך שואלת שאלו מאוד ייחודיות לך.
כל ניתוח שניתן לצבע בטשטוש עמוק ניתן גם לביצוע בהרדמה כללית.
ניתן לעתים לצרף ניתוח כזה או אחר לניתוח אחר אם כי כל מקרה יש לדון לגופו של עיניין.
מקווה שנתתי לך כוון כללי.
שאלות ותשובות בפורום אינם במקום ייעוץ אישי ועלייך לשאול רופא - שאת תחליטי אם את סומכת עליו - לאחר פגישת הייעוץ עימו.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת צווארמירי29/12/2011
קראתי שעושים תיקונים למתיחת פנים אחרי שנה. האם בארץ עושים תיקון רק בצוואר (ללא הפנים) איך נעשה ניתוח תיקון צוואר? מהם אחוזי הצלחה?
מהו זמן ההחלמה ממתיחת צוואר האם כמו מתיחת פנים עם אותן תופעות, פנים נפוחות וכאבים? כמה זמן עד שהסימנים והנפיחות נעלמים? בניתוח של הפנים הרופא אמר שזה לוקח שבועיים לי זה לקח חודש.
האם במתיחת צוואר אצל מומחה פלסטיקה יכול לקרות מצב חס ושלום של הגבלה בתנועות, שלא נדבר על פגימה ביופי ובאסטטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת צוואר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר01/01/2012למירי היקרה. תיקון הצואר כמעט תמיד הולך עם החלק התחתון של הפנים.
קיימת טכניקה של תיקון מאוד ייחודי של הצואר ואולם בדרך כלל התיקון של הצואר הוא בטכניקה של מתיחת פנים תחתונות והצואר.
אין התחייבות מוחלטת לגבי הזמן ואולם בדרך כלל הזמן המתאים לרפוי כך שחוזרים לפעילות הוא בין 10 ל-14 יום.
מקובל לבצע תיקון זה לא פחות משנה לאחר הניתוח הראשון.
בתודה ובכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת צווארמירי26/12/2011
לפני שנה וקצת עברתי מתיחת פנים עם צוואר.
הפנים- תוצאה מאד טבעית, יש שיפור רב, אני מרוצה.
מהצוואר- אני מאוכזבת, כשאני מדברת רואים פס אורכי בולט מאד והפס השני בולט אך הרבה פחות, כשאני מורידה את הראש יש קמטוטים בצוואר ובלסת במיוחד בצד של הפס האורכי הבולט יותר.
ראיתי שבפורום דנתם בנושא, אולם אני תוהה למה הפסים חזרו?
מתלבטת אם לעשות תיקון של הצוואר ואם יתן תוצאה יפה וטבעית?
האם עושים תיקונים כאלו שהצוואר לא נתן מענה הולם?
אם המנתח שלי לא ירצה לתקן האם לפנות לרופא אחר?
מהו זמן ההחלמה לתיקון הצוואר? האם זה אותו זמן ההחלמה של הפנים כ- 3 שבועות?
האם זה כואב באותה מידה שכאבה המתיחה הראשונה?
האם בתיקון הצוואר הפנים יהיו נפוחות כמו לאחר המתיחה שהיתה?
מה הסיכוי שיחזרו הקוים לאחר התיקון?
אודה לתשובותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת צוואר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר01/01/2012הפס האורכי שאת רואה בצואר הם שרירי הפלטיסמה אשר יש להם נטיה לחזור בחלק משמעותי של המקרים.
קיימות מספר טכניקות לשפר את קוי הפלטיסמה שמרניות או ניתוחיות וגם בניתוחיות - שמרניות או ארסיביות יותר. גישה זאת מוכיחה שאין טכניקה אחת מנצחת ולעתים כאמור יש חזרה של שרירי הפלטיסמה שהם מושפעים מהמימיקה והדיבור.
כדי להבטיח שהפסים האלה לא יחזרו ניתן ל"כרות" את שריר הפלטיסמה באופן מלא ואולם גישה זאת אינה נחלת רב המנתחים.
שלםך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת מצח וגבותאיהלון25/12/2011
לפני יותר מחודש עברתי הרמת מצח וגבות לאחר שנה שעברתי ניתוח עפעפיים וגבות וזה לא הצליח. עכשיו עדיין רואים את התפרים ואין לי תחושה בקרקפת. מה עם הצלקת האם היא תעלם? התפרים נראים בסדר אך לפתע אתמול המקום אדום מאוד אז מרחתי ויטה מרפן ואני מקווה שזה בסדר. אני באופן כללי טיפוס מאוד פדנטי וקפדן ודווקא בבחירה שלי ברופא נפלתי. הוא רופא מומחה ולא סתם אז למה?
עברתי גם מתיחת פנים שלא נראית לי כלל והקמטים מסביב לשפתיים לא עברו כלל. אכזבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת מצח וגבות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר01/01/2012איהלון היקרה. יש לך הרבה שאלות אשר אין אפשרות להתיחס אליהן בפורום - שאינו מחליף בדיקה אישית .
עלייך לתאם פגישה עם המנתח שלך או מנתח אחר ולשאול שאלות ייחודיות אלייך.
צלקת שנוצרת כתוצאה מחיתוך נשארת באופן עקרוני תמיד, ואולם עם הזמן משתפרת. הדבר היחידי שמנתח יכול לעשות זה למקום את החתך הניתוחי היטב כך שהצלקת תהיה כמה שניתן לא בולטת אפילו אם לא תתרפא בצורה הכי טובה בעולם...
לגבי הופעת אדמומיות באזור התפרים עלייך לפנות לרופאך על מנת שיחליט על הטיפול המתאים עבורך.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך מזל בחיים
נסיכה07/01/2012אני בת 60 לפני יותר משנתיים עברתי ניתוח פנים ועפעפיים עליונות ותחתונות. חשבתי שאראה כמו אחת בת 40 [אלו היו הציפיות שלי] והתאכזבתי. שוב עפעפיים התחתונות מתחילים להתנפח לפעמים ומסביב לשפתיים כל החריצים האלו שמשגעים אותי וצריך מילויים ומתחילים שינויים בפנים וכל השעבוד הזה להזרקות שמשגע אותי אז את לא לבד. הייתי הולכת לביקורות והרופא אמר שזה מה שיש והוא לא יכול לעשות יותר.
יכול להיות רופא הכי טוב וזה קורה למה? להם הסיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך מזל בחיים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר11/02/2012לבת ה-60 היקרה. המנתח שלך אינו אלוהים וקיימים המון תהליכים של הצערת פנים והמון תגובות של הגוף והפנים - להצערה.
אני מניח שהמנתח שלך הוא ברמה טובה ועשה את מה שניתן לתת לך תוצאה טובה ואולם עלייך לזכור ולהבין שאין אפשרות אמיתית להצעיר אותך למה שאת רוצה ואפילו למה שהרופא שלך רוצה...
יש צורך לבדוק מה מטריד אותך במיוחד - ולנסות להלחם בזה ואולם זהו תהליך מתמשך וקבוע (המלחמה) ועלייך בעיקר לזכור שאת בת 60 מה לעשות???
בהמון הבנה ובכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכיתי בכל קמט ביושר
מימי09/01/2012חשבתי גם לעשות ניתוח כדי לשפר את הרגשתי. אני בת 52 . התחלתי להתעניין ולקרוא על ניתוחים, על רופאים וחשבתי גם ללכת לפגישות עם רופאים. אחרי שאחות של השכנה שלי נסעה לשוויץ ועברה ניתוח פנים ושהיא חזרה נראתה בסדר. חשבתי איזה שינוי יהיה אבל לא. אז החלטתי שאני נשארת עם הפנים שלי וכל קמט הרווחתי ביושר. לא רוצה ללכת לניתוח ולחשוב איך יהיה ומה אם לא אהיה כמו שאני חושבת. אז עדיף ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי מילוי לחיים ומילוי קמטים כדאי - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/01/2012חלק מהמטופלים מגיעים לאחר כשנה לכירורג פלסטי שהוציאו סכומי כסף גדולים ולאחר שנה מראה הפנים חזר לסורו.
אין אפשרות לתקן עודפי עור ושמיטה של שרירי הפנים לאורך זמן,אלא ע"י סילוק עודפי העור והדוק שרירי הפנים והצואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלה בלה בלה...
מזל מזרחי10/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי מילוי לחיים ומילוי קמטים כדאי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר29/04/2012נרקיס היקרה. כאיש מקצוע משך שנים רבות את בוודאי תסלחי לי אם לא אקבל את חוות דעתך באופן מקצועי. לא מסרת פרטים על מה מלאו לך. לא התרשמנו ממצב פנייך לפני הטיפול ואחריו, האם לא נסחפת מעט.
בכל מקרה אני מאוד שמח שאת שבעת רצון . יישר כח לך ולרופא.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם ישר מאוד ד"ר ליפשיץ
סיוון18/07/2012כי הוא אמר לי שאני צריכה ניתוח מתיחת פנים ואני לא הייתי מוכנה לשמוע על זה ! ואפילו שהוא לא כירורג פלסטי הוא אמר שהוא ממליץ על ניתוח מתיחת פנים אבל טוב שהתעקשתי כי המילוי ועיצוב מאוד הצליחו ללא ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שזה לא בשבילך בשלב הזה
אבי31/07/2012אם זו הרגשתך אז באמת
לא מתאימים לך לפחות לא בשלב הזה של חייך
מי שהולך לטיפול כזה חייב לרצות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת מצח וגבות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/01/2012נתוח הרמת גבות משאירה צלקת קבועה.איכותה משתנה בהתאם למערך הגנטי הקובע את איכויות רפוי הפצע שלך.
הצלקת יכולה להיות בולטת יותר לנשים שהשיער דליל.
לא לשכוח שתוצאת הנתוח תלויה גם באיכויות הרקמה ולכן יש לתאם צפיות בין המנותחת והרופא לפני הנתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת מצח וגבות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר09/08/2012כל חתך שמבצעים בעור גורם ליצירת צלקת.
איכות הצלקת תלויה במטען הגנטי האחראי על רפוי הפצע.לעיתים היא עדינה מאד ובמקרים אחרים יכולה להיות גסה ובולטת.
בכל מקרה,רצוי שתפני לרופא המנתח לקבל הנחיות לאחר בדיקה,ולא לטפל בבעיה על דעת עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה דחופה לד"ר אבישימירית20/12/2011
עברתי ניתוח מתיחת בטן והסרת עודפי עור,בעת הניתוח הורם גם כל אזור הערווה.משום מה פתאום אני חשה שהדגדן בולט החוצה והשפתיים קטנות יותר.לדברי הרופא המטפל האזור נמצא במקום שצריך להיות,אך אני חשה אי נוחות תמידית וחיכוך.האם ייתכן שנשאב משם יותר מידי שומן אם בכלל?האם ניתקלת בבעיה כזו?האם הדבר הפיך או פתיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה דחופה לד"ר אבישי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר24/12/2011במתיחת בטן מסולק בין השאר עודף עור ואולם לעתים סילוק של עודף עור גורם למשיכה כלפי מעלה של האזור אותו תיארת.
לדעתי התרופפות מה של העור אשר נוצרת מספר שבועות לאחר הניתוח, משחררת את האזור הנדון בפניתך, וגורם לו לחזור למקומו הטבעי אם לא באופן מלא לפחות באופן ניכר.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת רדומהאיהלון17/12/2011
עברתי לפני 3 שבועות הרמת מצח עם גבות. כל האיזור הקדמי של הקרקפת רדום ויש תחושה שיש לי משהו עם משקל על הראש. עכשיו התחילו גירודים נוראים והכי מרגיז שאיני יודעת היכן מגרד כי המקום רדום. אני מבינה שהרופא הזריק זריקות לפני הניתוח ולכן התחושה הזו. מתי זה יעבור? יש חתך מאוד דק מהניתוח בקו השיער. מתי אפשר ללכת למספרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת רדומה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר18/12/2011בכל השאלות האלו עלייך לפנות למנתח שלך אשר יוכל בודאי להסביר לך באופן מפורט ודייקני שאלות אלה שקשורות בנתוח.
לדעתי התחושות שאת מתארת קשורות בניתוח עצמו ולא בזריקות ההרדמה והן תחלופנה עם הזמן (מספר חודשים)
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםמרים17/12/2011
[אני בת 60 ובריאה. אני מעוניינת לעבור מתיחת פנים וצואר. לפני שלוש שנים עברתי הרמת עפעפיים עליונים והייתי מרוצה ביותר. שאלתי נשאלה כבר בעבר אך לא מצאתי מענה לשאלה כיצד בוחרים רופא ? כיצד אדע שהרופא שאני פונה אליו אכן מתמחה בניתוחי פנים ולא רק עפעפיים או הרמת חזה? ובכלל אם הרופא יציע שכדאי באותה הזדמנות לשפר את מראה האף (אפי אמנם זקוק לשיפור אך עד עתה חייתי עמו בשלום)האם זה בסדר מצידו?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד בוחרים רופא נכון
שרון17/12/2011פשוט. צריך ללכת לכמה רופאים ששומעים עליהם [לא כמו שאני עשיתי בבחירה שלי] ואני מאוד לא מרוצה . רצוי שתהיה כימיה איתך ועם הרופא ותבקשי שמות של נשים שעברו אצל הרופא ניתוחי פנים כדי שתוכלי להתרשם ולא תמונות דרך האתר. אני היום יותר חכמה והייתי צריכה לשאול אותו מה הוא עושה בניתוח ואיך. אז שתדעי שצריך למתוח את השרירים ואת העור ואת שריר הצוואר [פלטיסמה] רצוי למתוח מאחור כדי שלא ישארו שתי רצועות של שרירים. אני מאחלת לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/12/2011למרים שלום. שאלותיך מעולות ומראות שעשית כבר שעורי בית בנושא שלך.
עלייך להתרשם מהרופא שאת יושבת מולו. זה דבר חשוב מאוד כיון שבחלק ניכר מהמקרים האינטואיציה האישית שלך - חשובה.
עליך לראות תמונות במצגות ועלייך בעיקר להתרשם ממה שהרופא מציע לך.
לדעתי האישית המטופלים העתידיים זקוקים תמיד ליותר מפגישה אחת עם המנתח ובפגישות החוזרות ( אני ממליץ מינימום שתיים ) לומדים גם על הרופא וגם הרופא לומד על הציפיות הבעיות ובמשך הזמן שאת יושבת עם הרופא את מקבלת את התחושה המתאימה. הבחירה היא תהליך נפשי של מוכנות המבוססת על אינטואיציה התרשמות ולימוד הנושא והיא באה אלייך באופן עצמאי. את תחושי שזה הרופא המתאים לך ביותר. ברב המקרים הרגשתך תהיה נכונה.
ברם הינך צודקת בנושא האף ואם תתאמי פגישה תראי כיצד ניתוח האף המתאים לפנים שלך -גורם הצערה משמעותית והוא נותן תוצאה מרשימה למתאימים ומבתצע בזמן הניתוח הכולל. מנתחים רבים עדיין לא שמו לב לכך....
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לבדוק כמה רופאים
אביבה19/12/2011אין מה לעשות, רק להפיגש עם כמה רופאים ולראות ולהתרשם מהם. מאד חשוב לבקש "תיק עבודות"!! אני לאחר התלבטויות קשות עברתי ניתוח בפרופורציה, ומאד מרותה מהתוצאה - גם שנתיים אחרי. בהצלחה לך, אני יודעת זאת החלטה לא קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
מור20/12/2011האם תוצאות קילוף כימי עמוק יכולות להיות כמעט זהות למתיחת פנים ומהם הסיכונים בקילוף עמוק ולאחר כמה זמן האדמומיות חולפת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילוך כימי עמוק
מור20/12/2011קילוף עמוק מה יתרונות מה הסיכונים וכעבור כמה זמן האדמומיות חולפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור - תגובה
ד''ר יצחק מאייר25/12/2011כשישנו בגד שגדול עליך ומקומט,יש צורך להצר אותו ע"י כריתת עודף הבד ולאחר מכן לגהצוץ
במידה וקיימת שמיטה של שרירי הפנים והעור,קו הלסת מופרע ,וקיימים קפלי עור בפנים ובצוואר,יש לבצע נתוח מתיחת פנים שבו מחזקים את שרירי הפנים והצוואר השמוטים מותחים את העור ומסלקים את עודפיו.
במידה ומרקם העור פגוע והוא מכוסה בקמטוטיפ ופיגמנטציות ונזקי שמש אחרים ,יש להשלים את הנתוח בבצוע פילינג.המתיחה מדמה את קצור הבגד,הפילינג את הגהוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר24/12/2011למרים היקרה שלום.
שאלותיך טובות . עלייך לקבל המלצה או לבדוק באינטרנט כפי שאת אכן עושה.
ההחלטה ללכת על רופא מסויים הינה אינטואיטיבית בעיקרה ומתבססת על המלצות שיחה עם הרופא תמונות והתרשמות כללית .
בנושא בחירה עלייך לחוש שזה האיש בידיו את חושבת שתתני את פנייך.
ברם טיפול באף הינו נכון כיון שבגיל כמו שלך האף משתנה ו"מזדקן" ולעתים תיקון האף מצעיר את הפנים בבכלל .
הצעתו של הרופא לתקן תיקון עדין של האף היא טובה.
כדאי לך גם להכנס לבלוג שלי בגוגל כדי לקבל מושג נכון על מה את צריכה לדעת כדי לבסס החלטה.
בכבוד רב
שלך דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת פניםשרון13/12/2011
קראתי שבניתוח פנים מפרידים את עור הלחי הפנים והצוואר מותחים את שרירי הפנים מתיחת השכבה העמוקה, כלומר את שריר הצוואר והשריד של שריר הפנים "S.M.A.S".
האם יכול להיות שניתוח לא יצא הכי הכי הרופא מתח רק את העור בלבד? איך אפשר לדעת
והאם עלי לבקש מהרופא לתקן את הפנים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/12/2011לשרון היקרה
מתיחת הפנים כוללות גישות ניתוחיות שונות אשר מטרתן הינה אחת והיא לתת לפנים מראה צעיר יותר שזה אומר : "לשים את הפנים בחזרה למקומן". ישנן גישות שמרניות יותר ואגרסיביות יותרמבחינה ניתוחית.
ההעלמת שרירי הפלטיסמה הינה בעייתי בחלק משמעותי של המקרים כיון השריר אשר מותחים אותו אפילו בעזרת "תפרים אורתופדיים" חוזרים לסורן בחלק מן המקרים. גם חיתוך של השרירים מסתיים לעתים באיחוי החיתוך (כמו שריר הלב למשל אשר חוזר לתפקוד כמעט מלא לאחר אוטם שריר הלב ).
סילוק מלא של שריר הפלטיסמה אשר אין לו תפקיד הוא כירורגיה מאוד אגרסיבית ולא מבוצעת ברב המקרים.
ניתן לחזור על ניתוח מתיחת פנים קלאסי ואולם בספרות הרפואית מקובל לבצע זאת רק לאחר שנה מהניתוח הראשון שזה הזמן אשר הפנים מקבלות את צורתן הסופית.
מקוה שעניתי לשאלותיך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת צוואר
מירי26/12/2011מה הפרוצדורה של תיקון הצוואר לאחר שנה ממתיחת פנים שהפנים נראות טוב?
איפה הצלקת תהיה? האם האיחוי יקח יותר זמן בגלל שיש צלקות קודמות? כמה זמן עד הורדת התפרים? האם הפנים נפוחות כמו שהיו אחרי המתיחה שלפני שנה? מהו זמן החלמה? מה הסיכוי שהקוים האורכיים - הפלטיסמה בשפה המקצועית יעלמו לחלוטין? האם הצוואר יראה מתוח וצעיר ולא יראה מומיה? תוכל בבקשה להרחיב על הנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת צוואר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר01/01/2012חלק ניכר משאלותייך כברכ עניתי בפורום. ניתוח שני הוא תמיד קשה יותר בגלל הרקמה הצלקתית של הניתוח הקודם .
תיקון נוסף של הפלטיסמה ברמת העקרון מתבצע דרך אותן הצלקות .
הצואר אינו נראה "מומיה " אף פעם והמימיקה של הצואר אינו דבר בעל חשיבות כיון שאינו קיים באופן ניכר, ואנו גם מעוניינים להקטין את המימיקה אשר גורמת לפלטיסמה להיות פעילה ובזה איננו מעוניינים.
בתודה ובכבוד רב
שלך
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר04/01/2012את הפעולות שבצע הרופא בזמן הנתוח את אמורה לקרוא בגליון השחרור שקבלת מהרופא המטפל לפני שחרורך.
מאחר והמנתחים עוסקים ברקמות ביולוגיות ולא מפסלים באבן ,חלק מהצתחת הנתוח תלוי באיכות הרקמות.
במידה וקיימת בעיה אובייקטיבית בתוצאת הנתוח,וסמוך למועד ביצועו,סביר להניח שהרופא המנתח יתקן את הבעיה,כשלא ידרוש שכר והמטופל ישא בעלות הדר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פנים חוזרנעמה12/12/2011
עברה יותר משנה וניתוח פנים לא משביע רצון. יש סנטר כפול את השריר בצואר לא מתח או קשר ויש כפלים בצידי הפנים. ובזמן התפירה יש עיוות מאחורי האוזן כך שאיני יכולה ללכת בשיער אסוף אני פשוט מתביישת.
איך מתבצע תיקון חוזר. האם שוב ניתוח כמו בפעם הקודמת או שעושים תיקונים קלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פנים חוזר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/12/2011לנעמה שלומות.
זהו נושא רציני ועלייך להבדק על ידי מומחה לענייין . מבחינת הזמן כבר ניתן לחזור על ניתוח חלקי או מלא .ניתוח שני הוא כמעט תמיד מורכב יותר שכן יש כבר רקמה צלקתית שנוצרה לאחר הניתח הראשון וכן האנטומיה כבר אינה האנטומיה האוריגינאלית ואולם ניתוח פנים חוזר אינו דבר נדיר ויש לעתים צורך לבצע שינויים כאלה או אחרים בפעם נוספת.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצח או גבותמתלבטת10/12/2011
שלום רופאים יקרים,
לפני כשנה עברתי ניתוח בעפעפיים, נשאר לי קפל בעפעפיים שנאמר לי שיש צורך בהרמת גבות או מצח. אני מתלבטת מה לעשות מבין שני הניתוחים.
שאני מותחת את הגבות ומרימה אותן משני הצדדים המראה יפה מאד וכשאני מרימה את כל המצח וצידי הגבות המראה גם יפה מאד וכאן ההתלבטות.
1. האם התוצאות שמתקבלות שונות?
2. האם בהרמת הגבות ניתן למחוק את 2 הקמטים בין שתי הגבות? (ניתן לבטל את השריר?)
3. האם בהרמת הגבות מעלימים את הקמטים שבצידי העיניים?(רגלי עורב)
4. כמה זמן החלמה לכל ניתוח? הכוונה לצאת מבלי מייק אפ.
5. בהרמת מצח נותרת צלקת דקה לרוחב המצח (למעלה), אם כדי להסתיר אותה צריך פוני, אז למה לעשות הרמת מצח שמסתירים אותו? מתי תיעלם הצלקת אם בכלל?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצח או גבות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/12/2011למתלבטת היקרה שלומות.
יש לך המון שאלות ואולם נראה לי שקשה מאוד להתייחס לשאלותייך באינטירנט...
אענה בכלליות לשאלתותייך ואולם התושבה היא כללית ולא ייחודית לך.
בהרמת העיקרון היום המובילים מבצאים מעט יותר מתיחות מצח מאשר בעבר כיין שהרמת המצח או משאירה צלקת בקו השיער או משאירה צלקת בתוך השיער וגורמת לסילוק עור משוער באזור הקדמי. אי לכך היום משתדלים לבצע ניתוחים שמרניים לטפל בגבות צנוחות.
בנושא הקמטים בין הגבות וצדי העיניים הטכניקות הניתוחיות אינן מביאות את התוצאה והיום ה"מחט" מחליפה את "סכין המתנחים" הווה אומר למי שהדבר באמת מפריע בוטוקס הוא פתרון מאוד מנח את הדעת נכון טיפולים חוזרים ואולם קיימת הצדקה במקרים שבהם קמטוטים אלה מציקים . יש לציין שמניית חברת אלרגן יצרנית בוטוקס מטפסת כל הזמן....
בנושא הצלקות הצלקות נעשות טובות עם הזמן ואולם אינן נעלמות באופן מלא ולכן צריך להיות מאוד זהיר היכן חותכים ....
שלםך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת פלסטר מהפנים ללא כאב וסימניםאנני10/12/2011
היש דרך בדוקה להסיר פלסטרים מהפנים והצוואר בלי שישארו סימנים ובלי למתוח את העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת פלסטר מהפנים ללא כאב וסימנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר10/12/2011אם העור שלם תמיסת בנזין רפואי עושה את העבודה
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מכינים תמיסת בנזין?
אנני11/12/2011לד"ר וינברגר ! תודה עבור תשובתך. איך מכינים תמיסת בנזין רפואי? האם ניתן לרכוש המוצרים הדרושים בכל בית מרקחת ללא מרשם? האם ניתן להשתמש בתמיסה זו גם להורדת פלסטרים מפניו של תינוק - אם זה לא באיזור העיין , כמובן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותמתלבטת09/12/2011
שלום,
אני בת 50 תמיד רזה ונאה. ועברתי לפני כשנה ניתוח מתיחת פנים תחתונים. יש שיפור מהניתוח אך לא משמעותי, בצוואר נשארו לי שני המיתרים האורכיים בולטים ומעט עור רפוי, (אחרי הניתוח היה לי חוט וצלקת בת חצי סנטימטר מתחת לסנטר), הפנים נראות יפה ואני מרוצה מהמראה.
איזה סוג של טיפול / ניתוח ניתן לעשות כדי להעלים את מיתרי הצוואר? האם אני צריכה לעבור ניתוח חוזר של מתיחת פנים עם תפרים מאחורי האוזניים? האם יש ניתוח אחר יותר קל? ידוע לי שבטיפולי בוטוקס ניתן להעלים אותם, זה פיתרון זמני שאני לא חפצה בו.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר10/12/2011מיתרי הצואר כפי שאת מכנה אותם הינם שריר הפלטיסמה אשר נמצא משני הצדדים.
הטיפול בשריר זה בטכניקות שונות - דבר אשר מוכיח שאין טכניקה אחת טובה ויעילה.
המטרה היא לגרום להיעלמות המיתר על ידי חתוך השריר בזמן ניתוח וסילוק חלקים ממנו על מנת שלא ידבק מחדש (כמו שריר הלב אשר מתאחה לאחר אוטם השריר והלב ממשיך לעבוד ברב המקרים)...
בנוסף לכך ניתן לבצע "משיכת" שריר הפלטיסמה לכוון מאחורי האפרכסת , דבר אשר תורם באופן ניכר להיעלמותו.
ניתן לגרום לסילוק של השריר בעזרת חתכים קטנים יחסית של כ-1 סמ בקוי הרוחב של הצואר וסילוק חלקים של השריר דרך חתכים אלה ועל ידי כך לגרום להארכתו ולהיעלמות המיתר ששריר זה גום לו בזמן שהו מתכווץ. זוהי גם הטכניקה שנותנת את התוצאות כאשר מזריקים לשריר בוטוקס על מנת לגרום לכך שלא יתכווץ ויגרום להופעת המיתרים המרגיזים.
טכניקה מאוד רדיקלית היא לסלק חלקים ניכרים משריר זה על מנת להעלים את המיתרים אשר נוצרים עקב המצאותו ופעילותו . זה נתוח די אגריסיבי ורב המנתחים אינם משתמשים בו.
מקוה שנתתי לך סקירה ממצא יחסית על הטכניקות השונות. על מנת לדון באופן ספיצפי בבעייתך עלים כמובן להבדק על ידי מומחה לעיניין
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתייחסותך
מתלבטת10/12/2011תודה על התייחסותך המהירה והמקצועית.
"סילוק של שריר הפלטיסמה בעזרת חתכים קטנים יחסית של כ-1 סמ בקוי הרוחב של הצואר וסילוק חלקים של השריר דרך חתכים אלה ועל ידי כך לגרום להארכתו ולהיעלמות המיתר ששריר זה גורם לו בזמן שהוא מתכווץ" האם מותיר צלקת/ות? היכן? באיזה אורך? מהו זמן ההחלמה? מה הסיכוי להעלמותם לחלוטין? האם יש סיכוי שיחזרו? ומה ההשלכות לעתיד? האם זה גורם לרפיון העור?
תודה מראש לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתייחסותך - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/12/2011למתלבטת היקרה.
חיתוך זה הוא אחת הטכניקות לשיפור הבעיה של שרירי הפלטיסמה. הסיכוי לשיפור הוא טוב ואולם אינו אולטימטיבי. רפואה היא אינו מדע מדוייק אשר משהו אחראי לא יבטיח הצלחה של מאה אחוז.
עליים להבדק באופן אישי לפני שתקבלי הצעה אופרטיבית (תרתי משמע...)
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןרונזה07/12/2011
לפני 5 שבועות עברתי ניתוח מתיחת בטן ,ועד היום אני סובלת מניפחות בבטן תחתונה ,הרופא אמר שזה יעבור ולא לדאוג ומהיום הראשון עד היום אין שינוי בבטן היא נפוחה וקשה ולפעמים יש התקבציות,רצית ד"ר לשמוע גם דעתך האם זה נורמלי ואם כן כמה זמן זה יקח עד שאני אקבל ממש בטן שטוחה,ולמה חלק מאנשים מקבלים בטן ממש שטוחה מהיום הראשון וחלק לא ,האם הניתוח בוצע לא כמו שצריך? ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר09/12/2011ברור לך שלא ניתן לקבל תשובה מדויקת ללא בדיקה.
ראשית לכל אחת יש איכויות רקמה שונות ואיכות הרקמה משפיעה על התוצאה.
כמו כן,הליך הרפוי שונה ממטופל למטופל ,ולפני 3-6 חודשים,לא שופטים את תוצאת הנתוח.
יש לבדוק הצטברות נוזל מתחת למתלה ,ובמידה וקיים לנקז אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לאחר ירידה במשקלתומר03/12/2011
ירדתי 60 קילו ממישקלי אני שייך לאיזור מחוז דן ואישרו לי לעשות ניתוח בבית חולים בלינסון. יש לי ביטוח כללית פלטיניום. אם ברצוני להתנתח באסף הרופא או איכיליוב איך אני יכול לדרוש את זה. ואם לא מאפשרים מה אני זכאתי לקבל החזרת בשל הביטוח ובשל העובדה שאישרו לי ניותח בבית חולים בלינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לאחר ירידה במשקל - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר04/12/2011מצטער איני מצוי בנושאים אלה
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לאחר ירידה במשקל - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר04/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)