מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עתודה צבאיתאיריס27/03/2012
לכמה שנים צריך לחתום בצבא אם אם מתגייסים להיות קצין ודוקטור? תודה
ועד שאלה, אפשר להתמחות ברפואת שיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עתודה צבאית - תגובה
ד''ר משה כהן03/04/2012שלום
למיטב ידיעתי ניתן ללמוד רפואת שיניים
לגבי שנות קבע מדובר בקריירה ארוכה למיטב ידיעתי אך רצוי לבדוק מול
גורמים מוסמכים במישרד הביטחון
בברכה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,הגר05/03/2012
תוכל לכוון אותי בבקשה ולומר לי האם ניתן להתקבל ללימודי מתמטיקה עם תעודת בגרות טובה ומלאה אבל רק 3 יחידות במתמטיקה?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, - תגובה
ד''ר משה כהן06/03/2012שלום
למיטב ידיעתי ללימודי רפואה בארץ זה לא מספיק
לחול זה מספיק בהחלט
בברכה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטפה ללמוד בחו"לשואלת12/02/2012
מה כל כך רע בללמוד בארץ רפואה? מלבד דברים כמו יוקר המחיה וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטפה ללמוד בחו"ל - תגובה
ד''ר משה כהן15/02/2012לימודי רפואה בחול מיועדים לסטודנטים
שלא התקבלו בישראל ואינם מעוניינים
לוותר על החלום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולמת להיות רופאה, אבל...הודיה19/01/2012
היי, אני דיסלקטית וסובלת מלקויות למידה נוספות. אבל חולמת להיות רופאה. לצערי, ואני מניחה שעקב הקשיים שלי, הפסיכומטרי שלי לא מספיק ללימודי רפואה. כן מספיק לביולוגיה. אבל אני לא כל כך מעוניינת ללמוד ביולוגיה, אלא אם כן אני יודעת שאח"כ אתקבל לרפואה.
האם קיימות עוד אופציות?
האם מניסיונך, קל יותר להתקבל למוסדות בחו"ל כאשר יש בעיות כמו שלי? תנאי הקבלה שם קלים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולמת להיות רופאה, אבל... - תגובה
ד''ר משה כהן05/02/2012שלום
הקבלה לרפואה בחול אכן אפשרית וקלה יותר מישראל. יש צורך במעבר של בחינת כניסה בכתב ובעל פה
הבחינה בכתב היא בסיגנון אמריקאי כך שאין בעיה עם הדיסלקציה
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה בברליןיהושפט12/01/2012
כמה עולה לימודי רפואה פר סמסטר בברלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה בברלין - תגובה
ד''ר משה כהן04/02/2012שלום
שכר הלימוד אינו עולה אך הלימודים בגרמנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עתודה או לא?איילון05/01/2012
היי,
אני בי"ב והציעו לי עתודה ברפואה. אני מאד מאד מתלבט. מצד אחד זו נראית לי הזדמנות מעולה, ללמוד על חשבון צה"ל וכו', מצד שני, חושש מהדחייה של חוויית הצבא לגיל מאוחר יותר ומהזמן הארוך שאצטרך להיות חתום. אני בכל מקרה מתכוון ללמוד רפואה גם אם לא אלך לעתודה - אחרי שאשתחרר.
מה היתרונות והחסרונות לכאן ולכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עתודה או לא? - תגובה
ד''ר משה כהן09/01/2012שלום
מבחינת קריירה אין ספק שעתודה מספקת מענה הולם.
מבחינה חברתית ואישית אני מסכים איתך שהשיקול שונה
אני במצבך לא בחרתי עתודה.
ממליץ לשקול היטב
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לעתודה
אני13/03/2012אל תבחר עתודה אתה ילד טיפש בן 18 אתה לא רוצה לדחות את כל החיים שלך ועוד אתה הולך להיות רופא אז זה בכלל שיגעון ,אתה לארוצה כשהדבר הכי חשוב בחיים זה זוגיות בשלבים 20+ להיות תקוע באיזה חור בגיל 26-30 במקום להתחתן ולהביא ילדים ... אם כבר בחרת במקצוע המטורף הזה תעשה את זה בדרך יותר נורמלית ותצאו רק עם רופאות ואחיות חסרות חיים כמוכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ללמוד כירורגיה פלסטיתרונית27/12/2011
האם יש איזשהו בית ספר לרפואה שיכשיר אותי יותר טוב ויכין אותי יותר טוב מאחרים להתמחות בכירורגיה פלסטית לאחר תום הלימודים? או שכולם אותו דבר בתחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה ללמוד כירורגיה פלסטית - תגובה
ד''ר משה כהן29/12/2011שלום
התמחות בכירורגיה פלסטית מגיעה לאחר לימודי רפואה ואינה קשורה לאוניברסיטה בה תלמד
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואת עינייםאולגה21/12/2011
היי,
אני כרגע סטודנטית שנה שנייה לרפואה ונראה לי שארצה להתמחות ברפואת עיניים.
באיזו מחלקה של רפואת עיניים בארץ כדאי להתמחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואת עיניים - תגובה
ד''ר משה כהן29/12/2011שלום
הקבלה להתמחות ברפואת עיניים אינה טרוויאלית.
אני מניח שתגישי מועמדות למיספר מחלקות בהתאם להעדפותייך ובשאיפה תתחילי התמחות במחלקה בה יימצא לך תקן.
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאים של מתמחיםעידו08/12/2011
תגידו, עכשיו שחתמו על ההסכם עם האוצר,
זה באמת הולך לשנות את תנאי המתמחים?
כבר התחלתי לחשוב על לימודים והתמחות בגרמניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנאים של מתמחים - תגובה
ד''ר משה כהן12/12/2011שלום
אין צורך לעזוב את הארץ
תנאי הרופאים לא רעים, הולכים ומשתפרים
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה של הבן שליאורן07/12/2011
שלום
הבן שלי רוצה ללמוד רפואה באירופה ואני רוצה שיהיה בחברת ישראלים רבים אחרים.
אפשר לומר לי בבקשה אילו מוסדות הכי פופולאריים בקרב ישראלים בארופה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה של הבן שלי - תגובה
ד''ר משה כהן12/12/2011שלום
קיימות כעשר פקולטות פופולריות הממוקמות בהונגריה, צ׳כיה, איטליה, קרואטיה ורומניה
הבחירה בעיקר תלויה בתקציב
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקולטה לפסיכיאטריהכרמית23/11/2011
שלום.
שאלה קצרה ברשותכם.
איפה אפשר ללמוד פסיכיאטריה בישראל?
תודה
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקולטה לפסיכיאטריה - תגובה
ד''ר משה כהן01/12/2011שלום
פסיכיאטריה היא התמחות הנילמדת לאחר
לימודי רפואה כללית
בברכה
ד״ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה באירופהקורל08/11/2011
אני יכולה להתקבל ללימודי רפואה באירופה עם בגרות מלאה אבל רק עם 3 יח"ל מתמטיקה??
אני מתכננת להירשם למכינה והבנתי שאני לא צריכה ידע קודם בביולוגיה, פיזיקה או כימיה, אבל מה לגבי מתמטיקה? אני צריכה לשפר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה באירופה - תגובה
ד''ר משה כהן01/12/2011שלום
מתמטיקה ברמה של 3 יח מספיקה
לכל התואר
בברכה
ד״ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה בחו"לזאב05/11/2011
שלום,
רציתי לדעת כמה עולים לימודי רפואה ברוסיה לאזרחי המדינה ?
כמה עולים לימודי רפואה באוקראינה לזרים ולאזרחים ?
מה הם תנאי הקבלה ללימודי רפואה ב 2 המקומות שציינתי ?
יש לי תעודת בגרות מלאה , מתמטיקה וכימיה 5 יח"ל (כמובן שבתיכון למדתי גם פיזיקה וביולוגיה , אך לא נבחנתי במקצועות אלה בבגרות - כלומר לא הגברתי מקצועות אלה אלא רק יש לי עליהם ציון בתעודת הבגרות ).
כמו כן , סיימתי תואר ראשון באונ' בר - אילן B.Sc : במסגרת התואר למדתי גם ביולוגיה כללית וביולוגיה של התא, פיזיקה , כימיה כללית ואורגנית , פיזיקה ומתמטיקה . האם לאור המידע הנ"ל לא אצטרך לעשות מבחני כניסה לאונ' או שזה יקל עליי בקבלה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה בחו"ל - תגובה
ד''ר משה כהן08/11/2011שלום
שכר הלימוד כ-5000 דולר
ניתן ללמוד באנגלית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוניברסיטאות מומלצות באזור לונדון?נעמה27/10/2011
היי
אני מעוניינת ללמוד רפואה בחו"ל. חשבתי על אנגליה כי יש לי שם משפחה. האם יש אוניברסיטאות מומלצות באזור לונדון שמאפשרות לישראלים ללמוד רפואה? אם כן מה הם, ומה התהליך שצריך לעשות כדי להתקבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוניברסיטאות מומלצות באזור לונדון?
ד''ר משה כהן08/11/2011שלום
קיימות אוניברסיטאות רבות באיזור
יש לעבור את בחינת bmat לשם כך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה בכליירום06/10/2011
היי אני תלמיד תיכון בכיתה י"א כרגע, יש לי חלום מגיל צעיר נורא להיות רופא, מנתח או פתולוג. אני לומד חינוך גופני ואנטומיה ומדעי המחשב. יש לי כרגע 82 בהיסטוריה ו83 בלשון. האם אני אי פעם אוכל ללמוד רפואה? זה ממש חשוב!! ללמוד בארץ או בחול אבל במקום איכותי..תודה מראש לכל הקוראים ותודה גדולה לעונים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה בכליי - תגובה
ד''ר משה כהן11/10/2011אין סיבה בעולם שלא תגשים את חלומך בישראל או בחול
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)