מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודים בהונגריה - סגד או בודפסט?לילך21/09/2011
היי,
אני הולכת ללמוד רפואה בהונגריה והתקבלתי לשתי האוניברסיטאות.
האם אחת מהן נחשבת טובה יותר? או שבארץ מביטים על בוגרים משתי האוניברסטאות באופן שונה?
אני מתלבטת, אני יודעת ששתיהן סבבה אבל אני מעדיפה ללכת על האופציה היותר טובה אם יש כזו.
אגב, יש לי אנגלית יחסית טובה אבל בוא נאמר שהיא לא בדיוק רמת שפת אם. האם אוכל להסתדר או שמומלץ שאקח קורס לשיפור האנגלית קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים בהונגריה - סגד או בודפסט? -
ד''ר משה כהן11/10/2011השאלה היא האם את מעדיפה לגור בעיר בירה או פריפריה
אין צורך בהשלמת אנגלית
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד רפואה באירופהדניאל19/09/2011
איפה אני יכול ללמוד רפואה באירופה בבגרות שלם אבל בלי ביולוגיה וכימיה ופיזיקה ?
האם אני יכול ?
האם אני יכול לעשות קורסים במקצועים האלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד רפואה באירופה - תגובה
ד''ר משה כהן11/10/2011שלום
תוכל להתקבל ללימודים בכל אירופה
תוכל להצטרף לקורס הכנה ללימודי רפואה בחול שבבעלותי או לאחד המתחרים
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה בגרמניהגלית13/09/2011
שלום,
רציתי לדעת איך הרמה של הפקולטות לרפואה בגרמניה?
כיצד מסתכלים על כך בארץ? האם אצטרך לעבור השלמות מסוימות או מבחנים
בישראל?
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה בגרמניה - תגובה
ד''ר משה כהן14/09/2011שלום
למיטב ידיעתי הרמה גבוהה
אין צורך בהשלמות אלא בבחינת רישוי רגילה
בברכה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואת שינייםקורל05/09/2011
שלום, אני מעוניינת להתקבל ללימודי רפואת שיניים. ממוצע הבגרות שלי הוא 105.38. עדיין לא עשיתי פסיכומטרי. למדתי 3 יחידות מתמטיקה אך בציון 100, ו-5 יחידות אנגלית עם ציון סופי של 92 ו-5 יחידות ביולוגיה עם ציון סופי של 93. בצבא שירתתי כחובשת בחיל רפואה.
מה הסיכוי שלי להתקבל לרפואת שיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואת שיניים - תגובה
ד''ר משה כהן06/09/2011שלום
אני ממליץ שתיגשי לפסיכומטרי ואז תיהיה לך תשובה
הבגרות נישמעת מבטיחה!
בברכה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן כדאי ללמודטולי23/08/2011
שלום,
התקבלתי ללימודי רפואה בפולין ואני מתלבט בין שתי אוניברסיטאות (הממוקמות גם בערים שונות).
אשמח להעזר בכם להתייעץ ולשאול, מהם השיקולים שעלי לקחת בחשבון בבואי להחליט היכן כדאי לי ללמוד?
כמו כן, האם יש אתר בו ניתן להשוות בין האוניברסיטאות השונות (דירוג שלהם)? למשל: מידי פעם קוראים בעיתון שאוניברסיטה X בארץ ממוקמת במקום Y בעולם. האם יש אתר שעושה השוואות כאלה? (אשמח לקבל לינק)
מודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן כדאי ללמוד - תגובה
ד''ר משה כהן01/09/2011כנס לגוגל.
הכנס- UNIVERSITY RANKING
תוכל לקבל דירוג של 12000 אוניבסיטאות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהנדס רוצה ללמוד רפואה באיטליהליעד22/08/2011
שלום אני מעוניין ללמוד רפואה באיטליה, רציתי לדעת אם יתנו לי הקלות אם אני מהנדס מכונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהנדס רוצה ללמוד רפואה באיטליה - תגובה
רננה קרן22/08/2011שלום ליעד,
קודם אתה צריך להתקבל לאוניברסיטה.
לאחר מכן תציג את פרוט הקורסים שלמדת יתכן שיתחשבו בכמה מהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יהיו לי הקלות בתנאי הקבלה
ליעד22/08/2011והאם אני צריך פסיכומטרי כדי להתקבל ללימודים באיטליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים באירופהדניאלה17/08/2011
שלום,
רציתי לדעת איזו מדינה באירופה נחשבת כמובילה בלימודי רפואה?
האם בכל אוניברסיטה באירופה ישראלים יכולים ללמוד רפואה?
מהם תנאי הקבלה והאם יש מבחן מיוחד שצריך לעבור?
תודה,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים באירופה - תגובה
רננה קרן22/08/2011שלום דניאלה,
אין דבר כזה מדינה נחשבת ללימודי רפואה
ישראלים יכולים ללמוד רפואה בכל אוניברסיטה באירופה בתנאי שהם מתקבלים
בכל מדינה יש תנאי קבלה אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים באירופה - תגובה
ד''ר משה כהן01/09/2011שלום
ישראליל לוחדים במיגוון אוניברסיטאות באירופה.
תנאי הקבלה - בגרות מלאה ובחינת כניסה בביולוגיה, כימיה, פיזיקה, אנטומיה ופיזיולוגיה.
בברכה[
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים באיטליה או בגרמניהניר09/08/2011
שלום רב,
אני מתלבט לאחרונה בעניין לימודי רפואה בחו"ל, מבחינה כלכלית, נותר לי לבחור מבין 2 אופציות , גרמניה או איטליה,
ללמוד שפה חדשה לא בעיה בשבילי,
אשמח לדעת היכן אתם ממליצים לי ללמוד ? מבחינת רמת לימודים איטליה או גרמניה, איפה אוכל לממש את הפוטנציאל העצמי שלי טוב יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים באיטליה או בגרמניה - תגובה
רננה קרן14/08/2011שלום ניר,
שתי המדינות שונות מאד באופין. ותלוי למה אתה יותר מתחבר.רמת הלימודים דומה. אני ממליצה לך לדבר עם סטודנטים שלומדים בשתי המדינות. ( באיטליה לומדים יותר סטודנטים ישראלים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים באיטליה או בגרמניה - תגובה
ד''ר משה כהן21/08/2011שלום
אני ממליץ לשקול טוב ולהכיר טוב את עניין המחירים לפני בחירת אוניברסיטה.
קיימת די הרבה דיסאינפורמציה בנושא.
טווח המחירים נע בין 40000-100000 שח בשנה, עלות כוללת
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואהיוני02/08/2011
היי,
ללמוד רפואה זה חלום ילדות שלי.
שמעתי שאנשים בעלי עבר פסיכיאטרי לא יכולים ללמוד רפואה ונפסלים כאשר הם פונים למוסדות האקדמיים.
היה לי ניסיון אובדני בגיל 16 עם תיעוד בתיק הרפואי ולכן שוחררתי על פרופיל 21 מהצבא, אך היום העניין פשוט לא רלוונטי..
האם זה נכון שאפסל ולא אוכל ללמוד רפואה גם עם נתוני בגרות פסיכומטרי גבוהים ומתאימים?יש משהו שאפשר לעשות בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה - תגובה
ד''ר משה כהן04/08/2011שלום
בנוגע ללימודי רפואה בישראל, יש להפנות את השאלה לאוניברסיטאות המבוקשות.
בנוגע ללימודי רפואה בחו"ל, למיטב ידיעתי אין לכך התייחסות
בהצלחה!
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הטמבלים!אקסית של רופא25/07/2011
אנשים למה אתם מפגרים?
למה?
למה להרוס לעצמכם את החיים?
למה להיות במצב שתהיו עייפים כל החיים?
למה במצב שחולים שונאים אתכם? ואתם הורגים אותם בגלל שאתם עייפים?
למה שלא תוכלו להיות הורים נורמליים כי כל הזמן תצתרכו להשקיע ברפואה?
למה לסבול 7 שנים לימודים כאלה קשים
ואז הסדר עדיפויות שלכם הופך להיות דבילי?
למה ללכת להיות עבדים 5 שנים?
באמת ... תמצאו לעצמכם משהו יותר טוב לעשות בחיים...
פעם כשהאקס ואני היינו בהתחלה חשבתי שנחיהביחד תמיד
אבל אז ראיתי מה המקצוע עושה לבן-אדם
ומזל שאחרי המון ניסיונות כי בכל זאת אהבה ראשונה אז נלחמים
עזבתי....
ואגב אתם צריכים להיות בתוך כת
ראיתי זוגות חברים שהם יצאו רופאים אחד עם השני...
ככה אולי אתם יכולים להסתדר....
והאפס שיצאתי איתו חשב שיהיו לו גם חיים פרטיים
סתם הפך להיות שמן מכוער כי לא היה לו זמן לעשות ספורט
ורצה עוד לעשות דברים משל עצמו.... איפה יש לו זמן כשכל הזמן
צריך ללמוד
תעשו לכם טובה תברחו!
לא שווה שיתבעו אתכם על רשלנות....
כן החיים שלכם אולי יפים בגיל 50 -45 , אבל מה עם החיים האמיתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אקסית של רופא
אורית30/08/2013נראה לי שאת בחורה מאוד מתוסכלת עם היית מבינה תחבר שלך לא היה עוזב אותך עם באמת היית מכבדת אותו ואת מקצועו היית מעבדת את עצמך לא שופכת תסכול שלם פה על כמה וכמה אנשים בסופו של דבר הוא יש לו לאן להתקדם בסופו של דבר. היה מביא לך ביטחון יציב. לבית עם נורמליות מכל הבחינות אבל כנראה שאת מעדיפה איזה ערס מצוץ מאצבע. שמתבטל לא עושה כלום מהחיים שלו אז אל תשכחי לפרנס אותו ללכת לעבוד כמו עבד. ללמוד רפואה זה לא להיות עבדים. זה להציל אנשים לרפא אנשים לעשות תעבודה על הצד הטוב ביותר לעשות משהו שבאמת אוהבים. מה את עושה בנדון בחיים המתוסכלים שלך תאמיני לי הלוואי עליי ליפול אחד כזה שיהיה לי בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללמוד רפואה ללא ידע קודם במדעים?אלי17/07/2011
אני מתעניין בלימודי רפואה אך ממוצע הבגרות שלי והפסיכומטרי אינו מספיק, 95 ממוצע ורק 477 בפסיכומטרי (אך הבנתי שזה מספיק ללימודי רפואה בחו"ל כמו איטליה)
בנוסף אין לי כלל ידע במדעים (לא פיזיקה לאא כימיה ולא ביולוגיה) ויש לי רק 3 יחידות במתמטיקה.
מה עליי לעשות כדי להתקבל לרפואה בארץ \ איטליה? ראיתי שיש אפשרותלעשות מכינה ללימודי רפואה (מכינה ללימוד בארץ\חול)
האם אני צריך פשוט לשפר את הציוונים ולהשלים בגרויות במדעים ו4\5 יחידות מתמטיקה ואז פסיכומטרי?
או שהמכינה ללימודי רפואה מתאימה לתלמידים כמוני ותתן לי ידע מספק במקצועות המדעים ושאר המקצועות כמו מתמטיקה או שמא אני אתחיל ללמוד אתקל בקשייים ולא אבין דבר בגלל חוסר הידע?
לגבי לימוד באיטליה הבנתי שציון פסיכומטרי ותעודת בגרות מספיקים אך יש לעבור מבחני ידע במקצועות המדעים, אנגלית, ואיטלקית. האם מכינות ללימודי רפואה\מכינות ללימודי רפואה בחול ישלימו לי את הידע הנדרש במקצועות המדעים או שוב עליי להשלים את הבגרויות וללמוד מהבסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד רפואה ללא ידע קודם במדעים? -
ד''ר משה כהן18/07/2011שלום
אכן לימודי רפואה בחול זו אופציה קיימת וטובה עבורך
מכיוון שאין לך ידע במדעים יש לבצע מכינה לרפואה לפני.
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המכינה שלך
אלי18/07/2011האם אני אקבל את הידע הנדרש במדעים\מתמטיקה\והשפות (גם ללא ידע קודם כלל) כדי לעבור את מבחני הקבלה באיטליה?
מתי מתקיימת מכינה ומתי אפשר להרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נווספת
אלי19/07/2011האם אחוזי ההצלחה והסיכויים לתלמידים כמוני (ללא ידע במדעים\3 יח' מתמטיקה ו4 יחידות אנגלית) הם טובים\גבוהים להתקבל לאחר המכינה ללימודים בחול שאתה עורך?
האם המכינה תעניק לי גם את הידע הנדרש באנגלית\איטלקית? כי אנגלית אני רק רמה של 4 יחידות ובטח שלא ברמה אקדמאית\הבנת הרצאות\דיבור שותף\או כתיבת סיכומים.. ואיטלקית אינני יודע כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואה בחו"לשרימיל10/07/2011
היי
אני מעוניינת ללמוד בחו"ל רפואה באנגלית ואני רוצה לעשות קורס הכנה לשפה ברמה מקצועית (כולל ביטויים מאנטומיה כמובן וכולי)
יש למישהו המלצה על מוסד שמכין למבחני קבלה באנגלית?
יש למישהו המלצה מניסיון אישי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה בחו"ל - תגובה
ד''ר משה כהן18/07/2011שלום
בית הספר שבבעלותי מכין סטודנטים ללימודי רפואה בחול
כמו כן קיימים בתי ספר בפקולטות שונות בחול
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי רפואת שניים בקרואטיהשאדי25/06/2011
שלום
הבנתי שמי שמחזיק בתואר אקדמי, מקבל פתור ממבחן הקבלה
הנערך באנבירסיטת זגרב בקרואטיה. האם נכון? אם כן האם
יש נציג לאונבירסיטה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואת שניים בקרואטיה - תגובה
ד''ר משה כהן03/07/2011שלום
יש לבדוק את התואר האקדמי.
כל מקרה לגופו
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאי קבלה ללימודי רפואהנחמה25/06/2011
מהם תנאי הקבלה ללימודי רפואה בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנאי קבלה ללימודי רפואה - תגובה
רננה קרן27/06/2011שלום נחמה,
לכל אוניברסיטה יש תנאי קבלה קצת אחרים. אבל בעיקרון צריך שיהיה לך ציון של לפחות 750 בפסיכומטרי ו 110 בבגרות ולאחר מכן צריך לעבור מבחני אישיות/ראיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נחמה02/07/2011תודה על התגובה.
אני מעוניינת ללמוד באוניברסיטת תל אביב ולא מצליחה להבין האם חלה חובה על לימודי 5 יח' פיסיקה?
תודה ושבוע מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא לא
אלון12/07/2011מה שנאמר לך מקודם לא נכון.
לימודי רפואה בארץ מתאפשרים עם ממוצע ציונים נמוך הרבה יותר.
פסיכו 735 ובגרות 108 יאפשרו לך להתתקבל לב"ש וטכניון.
אין חובת פיזיקה בשום אוניברסיטה. בטכיון זה מאוד יעזור לך עם הממוצע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכומטרי מכסה על בגרות?
חן04/10/2012אם הפסיכומטרי שלי מעל 770 והממוצע בגרויות שלי הוא רק 100 יש לי סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואת שינייםאלה10/06/2011
שלום רב שמי אלה אני בת 22 .אני לא כל כך יודעת האם זה רלוונטי לפורום הזה פשוט אין לי את מי לישאול ואני מאוד מעוניינת ללמוד רפואת שיניים בארץ ושמעתי שיש אפשרות לעשות תואר ראשון בביולוגיה ואז יהיה יותר קל להתקבל לרפואה או רפואת שיניים ..האם זה נכון? במה זה כרוח?ואיך זה בדיוק הולך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואת שיניים - תגובה
ד''ר משה כהן03/07/2011שלום
אם אינך עומדת בסכם הדרוש, אני ממליץ לך לשקול לימודי רפואה בחול
לימודי תואר ראשון אינם מבטיחים קבלץך לרפואה
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
ולנטינה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואת שיניים - תגובה
רננה קרן27/06/2011שלום אלה,
לפקולטה לרפואת שיניים באוניברסיטה העברית ניתן להתקבל לשנה א' בשיקלול ציוני התואר ( במקום הבגרות)עם ציון הפסיכומטרי שלך
לרפואה ניתן להגיש מועמדות לתוכנית ה 4 שנתית באוניברסיטת ת"א. שתנאי הקבלה אליה הם:
•תואר ראשון (או זכאות לתואר ראשון) מאוניברסיטה או מכללה מוכרת בארץ, בממוצע 80 לפחות
•ציון של 80 לפחות בשבע קורסי ליבה (ברמת קורסי מבוא): ביוכימיה, ביולוגיה של התא, ביולוגיה מולקולרית, מבוא למיקרוביולוגיה, מבוא לפיזיולוגיה, גנטיקה וסטטיסטיקה.
•מעבר מבחן GRE BIOCHEMISTRY AND CELLULAR BIOLOGY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)