קצת לא נעים לדבר על זה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• קצת לא נעים לדבר על זה
    ליאל
    18/03/2012

אני עוסקת בשיווק, ומדי חודש-חודשיים עליי להרצות בפני עמיתיי לעבודה. אבל בכל פעם שאני אמורה לעשות את זה, אני נתקפת בהתקף שלשולים לא נורמלי. שש פעמים בבוקר עד שעת הפגישה. בזמן ההרצאה אני מסוגלת להחזיק אבל ישר אחרי רצה לשירותים.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת לא נעים לדבר על זה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת לא נעים לדבר על זה - תגובה

ד''ר מרים לבין
    20/03/2012

כל הכבוד על פנייתך! האמת היא שאין מה להתבייש לדבר על זה. אנשים רבים סובלים משלשולים בתגובה לחרדה. זו תגובה נורמלית לחלוטין. הגוף שלנו מגיב לחרדה בדרכים שונות וביניהן: קוצר נשימה, דופק מהיר, הזעה, רעד ותגובות שונות של מערכת העיכול. כדאי לך ללמוד הרפיות מסוגים שונים כמו הרפיה נשימתית והרפיה בכיווץ שרירים. טיפול פסיכולוגי ממוקד בפחד קהל יכול לסייע לך בהתמודדות עם הלחץ כך שתוכלי להתבטא באופן חופשי יותר בזמן ההרצאה.
    בברכה,
    ד"ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרלין

יואב
    22/09/2012

אפשר להפחית סימפטומים של חרדה חברתית באמצעות תרופה בשם דרלין. זה דורש כמובן מרשם רופא ויכול לעזור ספציפית למה שאת מתארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו