מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקרה שקרהחסויה18/03/2012
שלום, אני בת 27, ואף פעם לא יצאתי עם בחור. אני נמשכת לגברים, זה לא הקטע. אבל פשוט לא יצא לי כל כך לצאת עם אף אחד.. אני בנאדם די מתבודד, וגם מבחינת מראה חיצוני, בואו נגיד שלא מבלבלים ביני לבין בר רפאלי. אבל עכשיו פתאום יש איזה מישהו שרוצה להכיר אותי, הכרנו בפייסבוק ועכשיו הוא רוצה להיפגש. אבל אני לא יודעת מה לעשות. מאז הבקשה שלו, אני מתעוררת מסויטת בליילה, ופעם אחת כמעט שלא הצלחתי להחזיק פיפי. אני לא יודעת אם ללכת על זה או לא. זה ממש מלחיץ אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה שקרה - תגובה
ד''ר מרים לבין20/03/2012שלום, בדברייך תיארת את הלחץ הרב שאת מרגישה בעקבות בקשת הבחור להיפגש איתך. אני מבינה אם כך, שההתבודדות שלך נובעת מחרדה ושאינך אדם "מתבודד" מטבעך. כלומר, את מעוניינת לפתח קשר אינטימי, אך נמנעת מלפגוש בחורים כדי להפיג את החרדה שאת חשה.
אני מציעה לך לבקש מבני משפחה או חברים קרובים שיעזרו לך להתכונן לפגישה דרך משחק תפקידים. כך תוכלי להתאמן בניהול שיחת חולין, לקבל משוב על האופן בו תפקדת בשיחה ולהפיג את חששותייך.
אפשר להפחית את החרדה גם בעזרת טיפול פסיכולוגי הממוקד בשיפור הדימוי העצמי ובהפחתת ההשפעה של מחשבות חרדתיות. כדאי לקחת בחשבון שאם לא יצאת עם בחור זמן רב, יקח לך זמן להתרגל לפגישות אלו ולהרגיש יותר בנח. בטיפול תוכלי לדבר על רגשותייך וכן לתרגל מצבים חברתיים שונים באופן שישפר את הביטחון שלך ויכין אותך לפגישות עם בחורים.
אני מאחלת לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי...
מהממת 2617/05/2012היי, מה נמשע? אני כמובן לא מתמחה בתחום ,אבל אני יכולה להציע לך שתלכי על זה,תצאי עם הבחור, תראי איך הולכת הפגישה, אך קודם כל לפי דעתי את צריכה להעריך את עצמך ולעשות "חושבים" עם עצמך ולראות למה את לא מעריכה את עצמך מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)