פחד קהל

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• פחד קהל
    חסוי
    18/03/2012

שלום לכם
    אני גבר בריא בגיל 25
    לאחרונה נתקלתי בדרישה בעבודה לבצע הדרכות עם מצגת וגיליתי שאני חושש מזה מאוד.
    זה עוד חודש וכבר הלב מפרפר לי ועולים לי תסריטים של בריחה מהחדר באמצע.

כיצד ניתן להתכונן מבחינה נפשית לדבר כזה ללא תרופות וכדומה?
    אשמח לרעיונות תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד קהל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד קהל - תגובה

ד''ר מרים לבין
    20/03/2012

שלום, פחד קהל הינו פחד נפוץ מאוד שסובלים ממנו יותר מ 30% מהאוכלוסיה. לצורך המחשה, אחד מכל שלושה אנשים במקום העבודה שלך נלחץ כשהוא מתבקש לעמוד מול קהל!
    יש טיפול פסיכולוגי, ללא תרופות, שיעיל מאוד לפחד קהל ונקרא טיפול קוגניטיבי-התנהגותי. טיפול זה יסייע לך להתכונן להרצאה מבחינה נפשית. תלמד איך להתמודד עם תסריטים שליליים כמו זה של הבריחה מהחדר וליצור תסריטים חדשים שיביאו להפחתה ברמת הלחץ. תוכל גם להיעזר בתרגילי הרפיה שונים.
    חודש הינו זמן קצר מאוד, אך מנסיוני יש אנשים שהצליחו לחוש הקלה ולהגיע מוכנים יותר להרצאה כבר לאחר מספר פגישות.

אני מאחלת לך בהצלחה!

ד"ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להתגבר על הפחד

רוניחי
    11/10/2012

תראה סרטים ב youtube ותראה שיש פתרונות בלי כדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו