חרדה מראיונות עבודה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה מראיונות עבודה
    עידו
    20/03/2012

אני בנאדם די חברותי בדרך כלל, הבעיה היא שכרגע אני מחפש עבודה,
    וכל פעם שאני הולך לראיון עבודה, אני מרגיש יותר מדי פתוח עם המראיין ואז אני הורס את זה איכשהו..
    אני לא יודע אם לקרוא לזה חרדה.. פשוט זה אובר-פתיחות ואני לא יודע איך לעצור את זה ולהיות קצת פחות אסרטיבי להיפתח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מראיונות עבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מראיונות עבודה - תגובה

ד''ר מרים לבין
    21/03/2012

שלום, אני שמחה על השאלה שלך כיוון שהבעיה שאתה מעלה משותפת לאנשים רבים. ה"אובר פתיחות" היא תוצאה של לחץ. ישנם אנשים שמדברים מעט כשהם לחוצים ולעומתם יש אחרים שדווקא מדברים הרבה על מנת להפיג את תחושת חוסר הנוחות.
    כדאי לך להתכונן לראיון העבודה. ראשית, כתוב מראש נקודות מסוימות שברצונך להדגיש ושנן אותן, כך שתוכל "לשלוף" את המידע ברגע המתאים. רצוי שההכנה תהיה ספציפית, למשל זה לא מספיק להגיד: "אני מאורגן", אלא לחשוב על דוגמא מעבודתך הקודמת שממחישה את יכולת הארגון שלך. השלב הבא הוא להתאמן. גייס לצורך העניין מספר חברים או בני משפחה שיראיינו אותך ויתנו לך משוב על האופן בו אתה מגיב. מנסיוני, התרגול עוזר בתנאי שהמשוב הוא כנה.

בהצלחה! ד"ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו