מפחדת מביקורות

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מפחדת מביקורות
    מלי
    13/05/2012

אני רקדנית במקצועי, וקשה לי מאוד עם ביקורות. הקטע הוא שאני חשופה לזה כל הזמן.
    כל פעם שאני באודישן או שיעור או משהו ומקבלת ביקורת על צורת הריקוד שלי אני ממש נכנסת למועקה.. נאטמת.. אף אחד לא יכול לדבר איתי אחר כך. אני לא ישנה בלילה שאחרי.. וזה ממש פוגע לי בביטחון. זה הגיוני? מה עושים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מביקורות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מביקורות - תגובה

ד''ר מרים לבין
    15/05/2012

שלום, אני מבינה את הקושי שלך ומודעת לכך שרקדנים אכן חשופים לביקורת רבה. לכן אני חושבת שכדאי לך ללמוד להפחית את מידת הרגישות שלך לביקורת. אני מציעה שתחשפי באופן הדרגתי לביקורת בונה. התחילי בכך שתבקשי ביקורת על הריקוד שלך ממשפחה וחברים קרובים שאת מרגישה בטוחה במחיצתם. באופן הדרגתי הרחיבי את קבוצת האנשים ממנה את מבקשת ביקורת. באופן זה, תשיגי תחושה של שליטה ותתרגלי לביקורת.
    אם תמשיכי להרגיש קושי פני להתייעצות עם פסיכולוג שילווה אותך בתהליך הזה ויוכל לעבוד איתך על בנית הביטחון העצמי.
    בברכה,
    ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו