חרדה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה
    רעות
    11/06/2012

אני סובלת מתחושת בחילות כבר במשך חודשיים
    וזה קורה לי לרוב שאני בלחץ ושאני בחרדה
    זה ממש מפריע לי לחיי היומיום ומכול דבר קטן שאני נלחצת ישר אני קובעת שאני רוצה להקיא אבל אני לא מקיאה.
    ולמשל אחרי ארוחות יש לי בחילה ובזמן האחרון הכנסתי לעצמי לראש שאני צריכה להקיא כל הזמן ושיש לי בחילה
    ואני מטופלת אצל פסיכולוגית קלינית
    מה אפשר לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

ד''ר מרים לבין
    12/06/2012

שלום רעות, תגובה של בחילה היא תגובה מוכרת למתח וחרדה. אולם, ישנן גם סיבות פיזיולוגיות לבחילות. אני חושבת שלפני שמטפלים באופן פסיכולוגי בתגובותיך למתח כדאי להיבדק בדיקה רפואית. רופא המשפחה יוכל לסייע לך בכך. בנוסף, כדאי לך להתייעץ עם הפסיכולוגית שמטפלת בך. לאחר שתבדקי אצל הרופא ובמידה ולא ימצאו סיבות פיזיולוגיות לבחילה, היא תוכל להעריך אם את סובלת מהתקפי חרדה או מבעיה אחרת ולהציע לך טיפול בהתאם להערכתה.
    בברכה, ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רעות
    12/06/2012

אני ממש מפחדת שהבחילה היא משהו בריאותי אצלי
    הבחילה מתפרצת אצלי רק כשאני בחרדות או במקומות מסוימים שאני חושבת שיהיה לי שם בחילה אני ממש דואגת
    אני יכולה להיות רגועה שזה פסיכולוגי וזה יעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר מרים לבין
    12/06/2012

כמו שכתבתי לך, אני ממליצה ללכת לרופא המשפחה כדי לוודא שזה לא משהו בריאותי. אי אפשר להיות בטוחים עד שבודקים.
    בברכה, ד״ר מרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו