המלצה לאוגמנטציה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• המלצה לאוגמנטציה
    גל
    24/09/2012

שלום
    בן 36, סובל מדיכאון(בינוני) וחרדה חברתית.
    טופלתי בלא מעט תרופות ssri, קצת snri ולא מעט בשילוב בזודיאזפינים.
    לפני כחודש התחלתי לוסטרל(לא לקחתי בעבר), שבועיים 50 מ"ג ושבועיים על 100 מ"ג. יחד עם קלונקס כל יום ממוצע של 0.75 מ"ג לערך.
    כמובן שהייתי שמח להיפטר מהתלות בקלונקס.
    ב-3 השבועות האחרונים כ"חיזוק"(בהמלצתי) קיבלתי אדרונקס, אבל זה נראה כי הגביר לי חרדות ופגע באונות.
    הפסקתי בהדרגה והפסיכאטרית רשמה לי אולאנזאפין(גנרי לזיפרקסה), ליטול 2.5 מ"ג ליום.
    קראתי ברב מוחץ באינטרנט שהוא גורם להשמנה(יש לי טראומה ממירו) וגם לא ניתן לחצות את הכדור הגנרי(מגיע ב-5 מ"ג, ולא רכשתי).
    מה באמת יכול להיות מומלץ כחיזוק ללוסטרל, כשמדובר בחרדה חברתית, חרדות, דיכאון, דימוי עצמי נמוך?
    ניסיתי לפרקים קצרים בעבר אלפרליד, ריספונד ועוד, שאני לא זוכר, אבל לא הייתי עקבי או סבלני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לאוגמנטציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לאוגמנטציה - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    25/09/2012

להערכתי קיבלת קוקטיל תרופות מורכב מדי של תרופות שונות כשחלקן מרוכז בתקופה קצרה מכדי להעריך את השפעתן. יחד עם זאת לא ציינת אם היית בעבר או הנך עובר כיום טיפול פסיכולוגי. אתה מציין גם שלא היית עקבי או סבלני וכך שיגעת את עצמך ואת המערכת הרגשית שלך. זוהי גישה טיפולית בלתי יציבה וכמו כל הדברים הבלתי יציבים ואחוזי התזזית, התוצאה לא יכולה להיות טובה או יעילה.
    ברור איפוא שאם לא תתיחס לעמצך בסבלנות ובסובלנות לא תצליח לטפל בבעיותיך הרגשיות ותמשיך לנסות תרופות שונות עד שגם רפרטואר זה יסתיים. אתה זקוק לייעוץ התנהגותי, אך גם זה לא יהיה פשוט ו/או קצר, ויהיה עליך לגייס את כל רצונך והתמדתך על מנת להחלץ מהמלכודת בה הנך מצוי כיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גל
    25/09/2012

מטופל כחודש במסגרת קבוצה בתה"ש למצבי לחץ וחרדה, טיפול פרטני כרגע איני יכול להרשות לעצמי, הייתי בעבר דרך קופ"ח מכבי בפגישות מסובסדות שמיציתי.(כ-30).
    שוב, מזה חודש נוטל לוסטרל(שבועיים 50 מ"ג ושבועיים 100) יחד עם קלונקס כ-0.75 מ"ג.
    הוחלף לי האדרונקס לאולאנזאפין(זיפרקסה) 2.5 מ"ג ליום, אך מאוד חושש מעליית משקל.
    אני בחור רזה וגבוה.
    אשמח לתגובה לגבי השילוב הנוכחי, כי איני רוצה ליצור תלות בקלונקס.
    האם בהכרח אשמין? האם זו יכולה להיות עלייה מתונה?(איני עושה ספורט) ומתי מרגישים ומה מרגישים עם הכדור הזה?
    תודה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו