מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בפחד במהז29/09/2012
אני סובל מאוד מפחד במה הרבה שנים (מאז שהייתי ילד) ואני מתכנן לטפל בו באמצעות טיפול פסיכולוגי או אימון אישי בקיץ.
הבעיה היא שאני רועד מפחד לטפל בבעיה, כי אני רועד מפחד שאצטרך לדבר לפני אנשים (ברגעים אלו ממש שאני כותב יש לי פרפרים בבטן רק מהמחשבה), כבר מעכשיו אני אחוז אימה מזה שאצטרך לדבר לפני אנשים כחלק מהטיפול (כבר היו לי שילשולים וכדומה תופעות מהאימה).
האם באמת הטיפול בפחד במה חייב להיות כל כך מייסר ? שאהיה חייב לדבר לפני אנשים ??
או שקודם מטפלים ומבטלים את הבעיה וכתוצאה מכך אוכל לדבר בביטחון לפני אנשים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בפחד במה - תגובה
ד''ר דניאל לומברוזו01/10/2012הטיפול בחרדת קהל או בפחד במה אינו מפחיד ואינו מאיים. אף פסיכולוג מוסמך שהתמחה בטיפול בחרדות ובבעיות כאלו ודומות להן, לא יחייב אותך להופיע בפני אנשים, ודאי לא לפני שתהיה מוכן ותרצה בכך. הטיפול הפסיכולוגי מבוסס על תהליך הדרגתי המתנהל בקצב שלך ורק כשתגיע למצב בו תרגיש בטוח יותר ותהיה מוכן להתנסות, תעשה זאת בכוחותיך ולא מתוך כפייה או אילוץ. אני מציע לך לעיין בשאלות דומות שעלו בעבר בפורום. אני בטוח שהתשובות שניתנו יבהירו את התמונה ויאפשרו לך לגשת לטיפול בלב שקט. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סרטים בYOUTUBE - תסתכלו
רוניחי11/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)