חוסר בטחון לדבר בטלפון

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון לדבר בטלפון
    מור
    11/11/2012

שלום רב,
    אני בת 30.
    כל חיי נאבקתי בבעיה והיא שיחות טלפון. אני לא יודעת למה זה ככה אבל ממש קשה לי עם זה. לפני כל שיחה ובמיוחד לאנשים שאני לא מכירה אני צריכה לנשום עמוק ולשכנע את עצמי שעות ואז בסוף אני עושה את זה מהר כזה כמו להוריד לפלסטר. אחרי השיחה אני ממש חסרת מנוחה וחייבת לעשן סיגריה ולהרגע

לקח לי זמן להבין שאולי זאת בעיה ולכן אני פונה אליכם רק עכשיו לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון לדבר בטלפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון לדבר בטלפון - תגובה

ד''ר מרים לבין
    15/11/2012

שלום מור, ישנן מספר דרכי התמודדות שיוכלו להקל עליך. ראשית, יש צורך בתרגול רב. התחילי בתרגול דרך משחק תפקידים של שיחות טלפון עם בני משפחה או חברים קרובים אותם את יכולה לשתף בקושי שלך. לאחר מכן יש צורך בתרגול יומיומי שבו את מתקשרת תחילה למקומות שאינם מאוד מלחיצים ומעלה בהדרגה את מידת הקושי. כדאי שתנסי להאריך את השיחה כמה שיותר ולא לנסות לקצר כמו שעשית עד היום. הלחץ נוטה לרדת ככל שהשיחה ממושכת יותר.
    בנוסף, אני מציעה לך לעיין בתשובתו של ד״ר לומברוזו בנושא פחד קהל בה הוא מסביר כיצד ניתן ללוות את התרגול בהרפיה של השרירים. שימי לב אם יש מתח בשרירי הפנים שלך או בשרירים אחרים בגוף ולימדי כיצד להרפות אותם לפני ובמהלך שיחה בטלפון.
    בברכה, ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו