אישיות

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• אישיות
    סוני
    24/11/2012

אני לא אוהב בכלל את האישיות שלי, הרבה פעמים אני מרגיש שהחרדה שלי מונעת ממני להיות מי שאני באמת, ואני מרגיש לכוד.. אני לא מדבר-הולך-חושב-ומתנהג כמו שאני באמת חושב שאני יכול.. ואם אני לא אוהב את עצמי איך אני יכול לצפות שמישהי תאהב אותי?

יש איזה דרך לשנות לחלוטין את האישיות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישיות - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    30/11/2012

איני סבור שאתה לא אוהב את עצמך עד כדי כך, קשה לך לבטא את עצמך כפי שהיית רוצה אך אם יוסר המחסום ותוסר המגבלה, תהיה שבע רצון יותר מעצמך. יתכן שהחרדה מונעת ממך להתבטא, אך יתכן שגם מחסומים אחרים מפריעים לך, כמו העדר בטחון עצמי, חוסר אסרטיביות, רגשות נחיתות וכד'. מטרת הפסיכולוגיה אינה לשנות את האישיות אלא להביא לצמיחה ולהתנהגות נכונה שתאפשר חיים איכותיים, יכולת למימוש עצמי ולהרגשת סיפוק ממעשיך. מצא לך פסיכולוג טוב שידריך וילמד אותך כיצד לבטא את יכולותיך ויאיר את הצדדים הטובים שבך, זה לא יהיה פשוט או קל, אבל זה שווה כל מאמץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו