מחפשת פאקים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מחפשת פאקים
    יוליה
    27/12/2012

שמתי לב לכך שכאשר אני צריכה לשוחח עם מישהו חדש שלא היכרתי אני לחוצה מאוד וכאילו מחפשת פאקים בבן אדם, אם זה משהו חיצוני כמו צלקות בעור או עודף משקל או תכונת אופי כלשהי. אחרי שאני מוצאת משהו כזה אני כאילו נרגעת ולא מרגישה מאוימת. זה נורמלי? זה נובע מחרדה חברתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת פאקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פאקים - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    28/12/2012

את מזכירה את אותו מתבגר המחפש כל הזמן יריבים על מנת להוכיח את יכולתו ועליונותו, אך בעייתו הינה בביטחונו העצמי הנמוך ובצורך לפצות את עצמו ולהוכיח שהוא טוב יותר. איני יודע אם מקור בעייתך הוא בדימוי החיצוני שלך או בזה הפנימי, או בשניהם. אך כשאת מגלה את "הפגם" בבן שיחך ומסתבר לך שאין הוא או היא מושלמים, את נרגעת, שכן לכאורע "ניצחת" ושיפרת את הדימוי העצמי הנמוך שלך על חשבון הנחתת השני.
    אין במקרה שלך בעיה של נורמליות אך אם גיל ההתבגרות מאחוריך ועדיין דימוייך העצמי אינו מגובש עד כדי הזדקקות לתרגילים כאלה על מנת להרגיש בטוחה יותר בעצמך, יש לך עדיין מה לעשות עם עצמך. בטוחני שבעזרה פסיכולוגית מקצועית נכונה תצליחי לשנות את רגשותיך והתנהגותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו