מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים?שי לי25/01/2013
יש לי נטיה לחשוב לפעמים שאני לא רצויה בסיטואציות חברתיות שונות, אני מודעת לזה ובתרגול של שנים יודעת לעצור את המחשבות ולהירגע ועל-פי רוב אני משתלבת ולא נמנעת.
לאחרונה קרה לי מצב שאני לא יודעת איך להתמודד איתו, אדם שאני נמצאת באנטראקציה קבוע איתו לאורך השנים, ותמיד מעורר בי את המחשבות הללו (ואני כמודעת לבעיה שלי, מגייסת את עצמי ושמה את המחשבות בצד וממשיכה להתנהל מולו), אמר לי בצורה מאד בוטה שהוא ממש לא מסמפט אותי וכו'.
זה לא משליך על אינטראקציות חברתיות אחרות שלי, אבל אני לא יודעת איך להתמודד עם אותו אדם, זה לא אדם שאוכל לא לראותו שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
ד''ר מרים לבין27/01/2013שלום שי לי, זה כלל לא יוצא דופן שאנו נאלצים להתמודד באופן יומיומי עם אדם שאיננו מחבבים. את כותבת שבעבר הצלחת לשלוט במחשבותיך להירגע ולהשתלב. אין סיבה שלא תצליחי להתגבר גם על הקושי מול אותו אדם באותן הדרכים שהועילו לך עד היום. זיכרי כי לא כל אחד חייב לאהוב אותנו ואנו לא חייבים לאהוב כל אחד. נסי במידת האפשר לשים את רגשותייך בצד ולהתנהל מול אותו אדם באופן קורקטי/מקצועי.
אני מקוה שתצליחי בכך,
ד״ר מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)