מה עושים?

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    שי לי
    25/01/2013

יש לי נטיה לחשוב לפעמים שאני לא רצויה בסיטואציות חברתיות שונות, אני מודעת לזה ובתרגול של שנים יודעת לעצור את המחשבות ולהירגע ועל-פי רוב אני משתלבת ולא נמנעת.
    לאחרונה קרה לי מצב שאני לא יודעת איך להתמודד איתו, אדם שאני נמצאת באנטראקציה קבוע איתו לאורך השנים, ותמיד מעורר בי את המחשבות הללו (ואני כמודעת לבעיה שלי, מגייסת את עצמי ושמה את המחשבות בצד וממשיכה להתנהל מולו), אמר לי בצורה מאד בוטה שהוא ממש לא מסמפט אותי וכו'.
    זה לא משליך על אינטראקציות חברתיות אחרות שלי, אבל אני לא יודעת איך להתמודד עם אותו אדם, זה לא אדם שאוכל לא לראותו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים? - תגובה

ד''ר מרים לבין
    27/01/2013

שלום שי לי, זה כלל לא יוצא דופן שאנו נאלצים להתמודד באופן יומיומי עם אדם שאיננו מחבבים. את כותבת שבעבר הצלחת לשלוט במחשבותיך להירגע ולהשתלב. אין סיבה שלא תצליחי להתגבר גם על הקושי מול אותו אדם באותן הדרכים שהועילו לך עד היום. זיכרי כי לא כל אחד חייב לאהוב אותנו ואנו לא חייבים לאהוב כל אחד. נסי במידת האפשר לשים את רגשותייך בצד ולהתנהל מול אותו אדם באופן קורקטי/מקצועי.
    אני מקוה שתצליחי בכך,
    ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו