מיואשת וסובלת

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מיואשת וסובלת
    אור
    09/05/2013

שלום אני בת 41 מגיל 21 אני סובלת חרדות נוראיות.
    מלוות בדופק רגשת התעלפות ופחד נוראי ממות. בנוסף בזמן חרדה אני מאבדת שליטה עצמית ז"א נכנסת לפניקה נוראית ובילבול
    קשה לי להתמודד עם מצב. אני אובדת עצות
    יש לציין כי ניסיתי ציפרלקס. אסטו..ועוד כמה סוגי כדורים. לא הצלחתי להמשיך בכדורים בעקבות תופעות הלוואי הקשות שאף החמירו את התקפי החרדה.
    בבקשה אני מיואשת. החלום שלי לחייך ולהיות מאושרת
    עזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת וסובלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת וסובלת - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    09/05/2013

אני מניח שהחלטת בעבר לפנות לטיפול תרופתי מכיון שנסית להמנע מטיפול פסיכולוגי. אך 20 שנים הן יותר מדי, מה גם שלא התמדת בטיפול התרופתי שכנראה גם אינו מתאים לך (וישנם רבים כאלה). דוקא משום העוצמה הגבוהה שבה את חווה את התקפי החרדה, פאניקה למעשה, דוקא משום כך ניתן להניח שטיפול פסיכולוגי יביא לך הקלה רבה. תידרש לך סבלנות רבה ומוטיבציה חזקה על מנת להתמיד אך לבסוף תקצרי את פירות ההתמדה. הטיפול הפסיכולוגי המתאים למצבך הוא טיפול התנהגותי - קוגניטיבי, משולב בטכניקות היפנוטיות להשגת הרפיה, שחרור ושליטה על התגובות החרדתיות. כל שנשאר לך הוא למצוא מטפל (פסיכולוג קליני מומחה) הבקיא בשיטת טיפול שכזו. לבסוף עלי לציין שהזמן מהווה מרכיב חשוב בחרדות, ככל שמקדימים כן גדלים הסיכויים להפחית את עוצמת התסמינים. לפיכך איני מציע לך להשתהות יותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו