מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת וסובלתאור09/05/2013
שלום אני בת 41 מגיל 21 אני סובלת חרדות נוראיות.
מלוות בדופק רגשת התעלפות ופחד נוראי ממות. בנוסף בזמן חרדה אני מאבדת שליטה עצמית ז"א נכנסת לפניקה נוראית ובילבול
קשה לי להתמודד עם מצב. אני אובדת עצות
יש לציין כי ניסיתי ציפרלקס. אסטו..ועוד כמה סוגי כדורים. לא הצלחתי להמשיך בכדורים בעקבות תופעות הלוואי הקשות שאף החמירו את התקפי החרדה.
בבקשה אני מיואשת. החלום שלי לחייך ולהיות מאושרת
עזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת וסובלת - תגובה
ד''ר דניאל לומברוזו09/05/2013אני מניח שהחלטת בעבר לפנות לטיפול תרופתי מכיון שנסית להמנע מטיפול פסיכולוגי. אך 20 שנים הן יותר מדי, מה גם שלא התמדת בטיפול התרופתי שכנראה גם אינו מתאים לך (וישנם רבים כאלה). דוקא משום העוצמה הגבוהה שבה את חווה את התקפי החרדה, פאניקה למעשה, דוקא משום כך ניתן להניח שטיפול פסיכולוגי יביא לך הקלה רבה. תידרש לך סבלנות רבה ומוטיבציה חזקה על מנת להתמיד אך לבסוף תקצרי את פירות ההתמדה. הטיפול הפסיכולוגי המתאים למצבך הוא טיפול התנהגותי - קוגניטיבי, משולב בטכניקות היפנוטיות להשגת הרפיה, שחרור ושליטה על התגובות החרדתיות. כל שנשאר לך הוא למצוא מטפל (פסיכולוג קליני מומחה) הבקיא בשיטת טיפול שכזו. לבסוף עלי לציין שהזמן מהווה מרכיב חשוב בחרדות, ככל שמקדימים כן גדלים הסיכויים להפחית את עוצמת התסמינים. לפיכך איני מציע לך להשתהות יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)