חרדה חברתית

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום
 
  • חרדה חברתית
    חיים
    26/05/2013

    שלום רב,
    לפני כמה ימים עשיתי את מבחן ליבוביץ והסתמן שאני סובל מחרדה חברתית בולטת את המונח חרדה חברתית הוא חדש לי, בעבר חשבתי שאני חסר ביטחון וביישן ולא יותר מזה.
    התקפי החרדה עוברים עלי בזמן שאני אמור לדבר בפני קהל או כשאני אמור לדבר בקול רם, נלחץ עד כדי כך שאני שוכח מה אני אמור להגיד עם דפיקות לב חזקות וזיעה.
    בימים הקרובים יש לי פגישת עבודה מאוד חשובה ועצם המחשבה על הפגישה הזו גורמת לי לחץ וחרדה מחרידים .
    הוצע לי ליטול אלפרוקס או לוריוון לפני הפגישה האם זה אמור לעזור לי לעבור את הפגישה בשלום ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חרדה חברתית - תגובה

    ד''ר מרים לבין
    29/05/2013

    שלום חיים,
    כדורי הרגעה יכולים להפחית חרדה באופן נקודתי, אך לא הייתי מציעה לך לקחת כדור בפעם הראשונה לפני פגישת עבודה. יש צורך בתאום עם פסיכיאטר ובנסיון קודם עם התרופה כדי לדעת מה המינון המתאים עבורך.
    בנוסף, יש לזכור כי כדורים מסוג זה מפחיתים את עוצמת החרדה באופן נקודתי, אך אינם מטפלים בשורשי הבעיה. הטיפול הפסיכולוגי מהסוג הקוגניטיבי התנהגותי הוא היעיל ביותר להפחתת חרדה חברתית ופחד קהל ואני ממליצה לך לפנות לטיפול מסוג זה.
    בברכה, מרים

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו