מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תסמינים פיזיולוגים מחרדהמשה02/06/2013
בשנים האחרונות יש לי תחושה שאיני מצליח להסביר באופן הגיוני. בכל פעם שאני יוצא מהבית אני מרגיש שאני צריך להשתין, אבל לא בצורה נורמלית אלא אני מרגיש כאילו עוד שניה בורח לי שתן. כמובן, זה אף פעם לא קרה...הבנתי עם הזמן שכנראה מדובר בחרדה חברתית(אחרי בירור רפואי מקיף), ניסיתי כדורי ציפרלקס שלקחתי זמן רב אך הם לא הועילו כלל, הלכתי לפסיכולוג שהציע טיפול בו אני אמור לחשוף את עצמי לכל מה שגורם לי חרדה ולא לעצור את החיים בגלל ההפרעה הזאת במטרה להעלים את ההפרעה. מאז כבר עברתי כברת דרך - סיימתי תואר שני ומצאתי עבודה רצינית, אבל עדיין ההפרעה קיימת באותה עוצמה כמו שהייתה בהתחלה - אני הולך כל שעתיים לשירותים כאשר כחצי שעה לאחר שהלכתי לשירותים אני מרגיש צורך(לא אמיתי) ללכת שוב...זה נורא מתסכל וגורם לי לחשוב שההפרעה כאן כדי להישאר.
הייתי שמח לשמוע ממישהו שחווה את ההפרעה או הפרעה דומה לה, ואם הצליח להתגבר עליה. וכמו כן, אם יש המלצות לטיפול כזה או אחר.
תודה,
משה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים פיזיולוגים מחרדה - תגובה
ד''ר מרים לבין04/06/2013שלום משה, ראשית יש לציין שהבעיה שאתה סובל ממנה מוכרת וניתנת לטיפול. אתה לא לבד ובוודאי לא היחיד שבעיה מסוג זה מציקה לו. לדעתי, העובדה שהבעיה ממשיכה להציק לך ולתסכל אותך, מעידה על כך שעוד לא סיימת לטפל בבעיה. אני ממליצה לך להמשיך בטיפול פסיכולוגי מהסוג ההתנהגותי קוגניטיבי.
בהצלחה, מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה04/06/2013כן, לצערי המצב עדיין רע.
אך השאלה היא האם ישנו מקרה דומה שטופל בצורה כך שהמטופל הצהיר כי הוא חזר בדיוק למצבו הקודם? או ה אם בכלל יש מקום לצפות לחזור למצב קודם לאחר טיפול שכזה? אני מתמודד עם זה כבר כ3 שנים ומייחל לרגע שזה ייפסק כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר מרים לבין08/06/2013אני חושבת ששווה לנסות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)