מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הולך להשתגעאלי19/06/2013
שלום רב,
אני מטופל באסטו ובכדור אלפלריד במידת הצורך..כבר שנה שאני סובל מחרדות ולאחרונה התחלתי גם טיפולי CBT - אני חייב לציין שמאז שאני לוקח את הכדורים הגוף שלי חלש, הריאה שלי נפגעה. הייתה לי הפסקה באמצע של חודשיים על דעת עצמי- כן אני יודע שאסור לעשות את זה!
אני מבטוח בקופת חולים מכבי ולצערי רופאת המשפחה שלי לא מתייחסת אליי ברצינות אני בחור צעיר ואומרת שהכול בראש והכול יעבור. אבל אני סובל וזה פוגע בתפקוד היום יומי שלי.
מספר שאלות-
האם ניתן לצאת בכלל מחרדות?
האם CBT - אכן עוזר?
האם יש קשר בין הפגיעה בריאה שלי בעיקר בלילה לשימוש בתרופות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולך להשתגע - תגובה
ד''ר מרים לבין22/06/2013שלום אלי
על מנת לטפל באופן יעיל בחרדות יש צורך בהתמדה הן בטיפול התרופתי והן בטיפול הפסיכולוגי. מבחינת התרופות, לוקח זמן למצוא את המינון והשילוב המתאים. מבחינת הטיפול הפסיכולוגי, אתה רק בתחילת הדרך. הצלחת הטיפול תלויה במידה רבה במוטיבציה ובהתמדה שלך.
לגבי הפגיעה בריאה, אני ממליצה לך להתייעץ עם רופאת המשפחה.
בברכה, ד״ר מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)