צעקה לעזרה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• צעקה לעזרה
    א.ד ממעלה
    24/08/2013

שלום רב!
    אני בת 39 יש לי חברה קרובה מאוד בת 21 מזה כ-3 שנים. בתקופת התיכון עבר עליה טראומה כלשהי שגרם לה להיסגר ולאבד את האמון באנשים. אני הבן היחיד שהיא נפתחת אליו ולא 100% אפילו לא לאימה ול2 אחיותיה לא מספרת על מה שעובר עליה.(אביה נפטר בגיל 2) אינה מוכנה לגשת לעו"ס או לפסיכולוג. היא טוענת שזה יגרום לה עוד יותר להיסגר!!! היא מאוד מאוד מוכשרת אך חסרת ביטחון לחלוטין!מאוד ביישנית ומופנמת. היא צועקת לעזרה, אך איני יודעת כיצד לעזור לה, מה להגיד לה, איך לעזור לה להיפתח? למצוא עבודה שהיא אוהבת? היא אומרת דברים כמו: "אני מרגישה שהחיים שלי אבודים", "אני לא רואה שום דבר באופק", "הלוואי ויקרה לי משהו גדול שישנה לי את החיים" אני מאוד רוצה לעזור לה, ולעודד אותה! אשמח אם תוכלו ליעץ לי בדחיפות אפילו משפטי מפתח יעזרו!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעקה לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקה לעזרה - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    25/08/2013

ראשית, לא ברור ממכתבך אם את(ה) גבר או אשה, ומה טיב הקשר בינך לבין חברתך. יש לכך משמעות מבחינת התמיכה שביכולתך להעניק. שנית, וזה העיקר, קיימת סכנה בלתי מבוטלת בטיפול בלתי זהיר ו/או שגוי בבעיה כפי שהצגת, כאשר מבחינה קלינית מדובר כנראה בסוג של דיכאון. לכן, איני ממליץ לנסות ולטפל בעצמך, הנוכחות והתמיכה שלך מספיקים, אלא להתעקש ובכל מחיר, על הפנייתה לגורם מקצועי שידע כיצד להתמודד עם המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעקה לעזרה

א.ד ממעלה
    25/08/2013

אני מבקשת למחוק את השלה הקודמת!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו