מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צעקה לעזרהא.ד ממעלה24/08/2013
שלום רב!
אני בת 39 יש לי חברה קרובה מאוד בת 21 מזה כ-3 שנים. בתקופת התיכון עבר עליה טראומה כלשהי שגרם לה להיסגר ולאבד את האמון באנשים. אני הבן היחיד שהיא נפתחת אליו ולא 100% אפילו לא לאימה ול2 אחיותיה לא מספרת על מה שעובר עליה.(אביה נפטר בגיל 2) אינה מוכנה לגשת לעו"ס או לפסיכולוג. היא טוענת שזה יגרום לה עוד יותר להיסגר!!! היא מאוד מאוד מוכשרת אך חסרת ביטחון לחלוטין!מאוד ביישנית ומופנמת. היא צועקת לעזרה, אך איני יודעת כיצד לעזור לה, מה להגיד לה, איך לעזור לה להיפתח? למצוא עבודה שהיא אוהבת? היא אומרת דברים כמו: "אני מרגישה שהחיים שלי אבודים", "אני לא רואה שום דבר באופק", "הלוואי ויקרה לי משהו גדול שישנה לי את החיים" אני מאוד רוצה לעזור לה, ולעודד אותה! אשמח אם תוכלו ליעץ לי בדחיפות אפילו משפטי מפתח יעזרו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צעקה לעזרה - תגובה
ד''ר דניאל לומברוזו25/08/2013ראשית, לא ברור ממכתבך אם את(ה) גבר או אשה, ומה טיב הקשר בינך לבין חברתך. יש לכך משמעות מבחינת התמיכה שביכולתך להעניק. שנית, וזה העיקר, קיימת סכנה בלתי מבוטלת בטיפול בלתי זהיר ו/או שגוי בבעיה כפי שהצגת, כאשר מבחינה קלינית מדובר כנראה בסוג של דיכאון. לכן, איני ממליץ לנסות ולטפל בעצמך, הנוכחות והתמיכה שלך מספיקים, אלא להתעקש ובכל מחיר, על הפנייתה לגורם מקצועי שידע כיצד להתמודד עם המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעקה לעזרה
א.ד ממעלה25/08/2013אני מבקשת למחוק את השלה הקודמת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)