בעיית לחץ לפני עבודה:

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• בעיית לחץ לפני עבודה:
    ג'ובניק דחוי
    04/09/2013

שלום ושנה טובה ומתוקה, יש לי בעיה שכאשר אני נמצא לפני עבודה שהיא לרוב בשעות אחר הצהרים, להיות לחוץ לפני העבודה כלומר: להתארגן שעה לפני העבודה, להיות בחוסר שקט לפני העבודה, כל הזמן להיות בלחץ לפני העבודה כי אני פוחד לאחר, וגם להגיע לעבודה כחצי שעה לפני הזמן שאני אמור להתחיל את העבודה בשעה שקבעו לי.
    הבעיה לא קוראת לי אם העבודה חלה בבוקר, למשל ב7 עד סביבות 9:30 בבוקר משום שבבוקר אני עייף, זה קורה לי רק אם העבודה מתחילה לי למשל ב4:00 אחר הצהריים.
    מה אני אמור ויכול לעשות במקרה הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית לחץ לפני עבודה:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית לחץ לפני עבודה: - תגובה

ד''ר מרים לבין
    09/09/2013

שלום ושנה טובה,
    מבלי להיכנס לניתוח הסיבות שבגללן אתה נלחץ מהעבודה, ניתן להבחין בגורמים שמשמרים ומגבירים אצלך את הלחץ. למשל, ההכנות וההתארגנות הממושכת לפני העבודה שתפקידן לכאורה להפחית לחץ, למעשה מגבירות את הלחץ. לכן, אני מציעה שתנסה להפחית את זמן ההתארגנות באופן משמעותי ושתמנע מלהגיע לפני הזמן לעבודה ומהתנהגויות נוספות כגון אלו. סביר להניח שתגלה שאין לך צורך בהכנה ממושכת כל כך כדי להגיע בזמן, מה שיפחית את הלחץ. בנוסף, נסה להתעמת עם החששות שלך באופן ישיר ולחשוב על הדברים באופן מציאותי והגיוני עד כמה שאפשר. אנסה לתת דוגמא פשוטה לכך: מדוע, למשל, אתה מפחד כל כך לאחר? האם אתה חושב לפעמים שאיחור חד פעמי עלול להוביל לכך שתאבד את עבודתך? במציאות זה מאוד נדיר שיפטרו מישהו כתוצאה מאיחור בודד ולכן בחינה של מחשבותיך באופן מציאותי והגיוני יכולה להקל על החששות.
    בהצלחה! ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו