מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכולםאבנר12/11/2013
שלום לכולם, אני מאובחן ומטופל בכדורים נגד חרדות.
בחצי שנה האחרונה החרדות שלי משפיעות ממש על ההתנהלות היום יומית שלי, אני מפחד להתרחק מהבית ומרגיש שאני הולך למות באמצע הרחוק. מפחיד אותי לנסוע רחוק מהבית , ואם אני כבר נוסע אני מראש לוקח כדור אלפלריד.
כמו כן, אני נוטל אסטו - רופאת המשפחה אמרה לי שהכדור מעורר תאבון ואכן עליתי במשקל כ-10 קילו.
בעיה נוספת היא ירידה בתפקוד המיני, האקט עצמו ממושך וברוב הפעמים אני גם לא מצליח להגיע לאורזמה עם הבן זוג - מה שגורם לו לתסכול ומחשבה שלא מצליח לספק אותי.
עידכנתי את הבן זוג שאני נוטל כדורים נגד חרדות וזה יכול להשפיע.
אני נתון תחת המון לחץ בחיי היום יום - עצמאי..
אשמח לשמוע את תגובתכם.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכולם - תגובה
ד''ר דניאל לומברוזו13/11/2013מבלי להכנס לברור הטיפול התרופתי - אילו תרופות ובאיזה מינון, וכמה זמן אתה כבר צורך אותן וכד', ברור כי הטיפול התרופתי לבדו אינו מביא אותך לשינויים הרצויים. מה גם שמצבך, כפי שציינת, מחמיר. ידוע ומוכח כי שילוב טיפול תרופתי עם טיפול פסיכולוגי מוליך לתוצאות הטובות ביותר. זה מה שדרוש לך: טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי בהנחייתו של פסיכולוג קליני שהתמחה בסוג זה של טיפול בחרדות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)