מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימוי עצמי נמוךעדי(בת 17)03/12/2013
יש לי דימוי עצמי מאוד מאוד נמוך ברמה מטורפת,מגיל קטן אני זוכרת את עצמי בלי ביטחון בכלל ובלי דימוי עצמי נורמלי אפילו.
אני בימים האחרונים מנסה לשנות את זה בגישה לאחים שלי שמהם מאוד מאוד התביישתי,הייתי מדברת בקול גבוה כזה וחסר ביטחון ועכשיו אני מנסה לדבר בקול רגיל,וגם הגב שלי היה מאוד מאוד עקום,יותר נכון הצוואר.ועכשיו הוא קצת יותר ישר.
אני בדיכאון כל יום כי אני כבר לא בבצפר כי לא היה לי חברים והייתי מאוד סובלת,אני כל היום בבית לא יוצאת לשום מקום אני משתגעת!
אני כל כך מנסה לשנות לי את הדימוי עצמי אבל אני לא יודעת איך..
כבר הייתי אצל מטפלים ולקחתי גם כדורים ושום דבר לא עזר לי,אני גם מרגישה שאני לא צריכה את המטפלים והכדורים כי זה משהו שאני יכולה לעשות בעצמי השאלה איך..
בבקשה אני על סף התאבדות פה,עברתי עוד הרבה דברים אבל אם אני אכתוב אותם פה זה כבר יהיה מגילה..
בבקשה עזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימוי עצמי נמוך - תגובה
ד''ר דניאל לומברוזו04/12/2013לא נולדים עם ביטחון עצמי, רוכשים אותו, באמצעים של עידוד וחיזוקים כבר בינקות, והלאה בילדות ולקראת ההתבגרות והבגרות. טיפוח הביטחון העצמי של הילד(ה) מוטל על ההורים והמשפחה. ומאוחר יותר, בסביבה החברתית. וכשאלה אינם פעילים דיים, דהיינו, כשההורים והמשפחה אינם מעודדים ומחזקים, עלולה להיווצר חולשה בביטחון העצמי של הילד. במצב כזה חיזוק הביטחון העצמי מוטל על האדם עצמו כשהדרך הטובה ביותר היא באמצעות צבירה ורכישת נתונים אישיים כמו השכלה, עיסוק מכובד, פעילות חברתית וציבורית וכל נתון שיקנה ערך נוסף. מכאן את ודאי מבינה שישיבה בבית ורחמים עצמיים לא יקדמו אותך. הדבר הראשון שהייתי מייעץ לך הוא לחזור ללימודים שכן השכלה היא אמצעי הכרחי לתפיסת מקום בחברה. גם שרות צבאי יוכל לתרום לך בעתיד בתנאי שעיסוקך כחיילת יהיה בר משמעות. זוהי הרוח שעליך לאמץ, לחשוב קדימה, לא להתקע בבית ולא לשקוע בעבר וברחמים עצמיים. הדרך שעליך לעבור אינה קלה ובודאי שאין היא קצרה. בהקשר זה יהיה עליך, להערכתי, להעזר במטפל טוב שיוכל להובילך לקראת השינוי הרצוי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)