חרדה חברתית

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית
    יופי טבעי
    26/01/2014

אני תוהה לפעמים אם אני "סובלת" מחרדה חרדתית.
    אני בן אדם די מופנם, ביישן, חסר בטחון בעיני..בעיקר בגלל שאני לא אוהבת את החיוך שלי ואת איך שאני נראת. לי ולאבי תמיד יש ויכוחים על זה שאני אפסיק לבסס את הבטחון העצמי שלי על המראה שלי ולהתחיל להראות את האופי שלי והדיבור שלי, אבל זה חזק ממני. אני גם לא חושבת שאני כזה בן אדם עמוק באופן כללי. ככה שיש לי שתי בעיות.
    דבר שני, משהו שקצת כזה בולט שאני מדברת עם אנשים שאני עוד לא ממש מכירה או נראים לי "עם בטחון" או עם סמכות כלשהי...או אפילו כשמישהו יושב לידי באוטובוס גבר או אישה אני כבר לא מסוגלת לשבת בנחת..בכל המקרים אני כל שניה בולעת את הרוק שלי!
    זה משהו שככה תמיד קורה לי...

איך אפשר לעבוד על זה?מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית - תגובה

ד''ר מרים לבין
    28/01/2014

שלום,
    אפשר בהחלט לעבוד על חיזוק הביטחון העצמי. הדרך לעשות זאת היא באמצעות צבירת הישגים אישיים כמו השכלה, מקצוע מכובד, פעילות חברתית וכל דבר אחר שתורם לבניית הערך העצמי. התחילי בכך שתבחרי תחום אחד בחייך בו את צריכה להתחזק ותשקיעי בהשגתו. עשייה והתמדה זה שם המשחק וגישה פאסיבית לא תועיל בעניין זה. אם את מגלה שקשה לך להחליט ולהתמיד בתחומים שונים בחייך כדאי לך לשקול יעוץ מקצועי שילווה אותך בתהליך.
    בהצלחה, ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו