נטילת רסיטל לאחר תקופה של שנה - דחו

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• נטילת רסיטל לאחר תקופה של שנה - דחו
    אוסנת
    11/02/2014

בד"כ בריאה, בימים האחרונים יש לי תחושה של חוסר איזון, כאבי ראש וחרדה... יצויין כי לפני כשנה הפסקתי נטילת רסיטל שלקוחתי במינון של 20 מיל ליום. לפני 10 ימים לערך התחלתי שוב לקחת רסיטל עקב תחושת חרדה במינון של חצי כדור, היום לקחתי כדור שלם והתופעה החמירה...., האם זה הגיוני מתי התחושה אמורה לחלוף? אני מניחה שהתופעות החמירו עקב נטילת הכדור פעם נוספת לאחר תקופה ארוכה ללא נטילתם. האם יש מקום לדאגה? לחזור לרופא המטפל?
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת רסיטל לאחר תקופה של שנה - דחו - תגובה

ד''ר מרים לבין
    12/02/2014

שלום אוסנת, חד משמעית כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ורצוי שזה יהיה פסיכיאטר שמומחה בתרופות מסוג זה. יש לציין, כי התרופה מתחילה להשפיע באופן אופטימלי רק אחרי שלוקחים אותה כשלושה שבועות במינון המתאים. בנוסף, תופעות לוואי מסוימות יכולות לחלוף לאחר החודש הראשון של השימוש בתרופה, אך כאמור בכל הנוגע לשימוש הנכון בתרופה, העלאת המינון ותופעות לוואי כדאי להיוועץ ברופא המטפל.
    כיוון שאת מספרת על בעיה שחוזרת על עצמה אני ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי בנוסף לטיפול התרופתי. התוצאות של טיפול פסיכולוגי מהסוג הקוגניטיבי-התנהגותי נשמרות לאורך זמן וזאת לעומת הטיפול התרופתי שתוצאותיו נוטות לא להישמר לאחר הפסקת התרופה.
    בהצלחה, ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו