מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צביעות של הרגשה כאילו יש לך חבריםג'ובניק דחוי05/05/2014
אבל בעצם הכל זה רק משחק והצגה אחת גדולה:
בבסיס זה נראה כאילו יש לי עודף של חברים אשר מדברים איתי, וצוחקים איתי, מעמידים
פנים כאילו אכפת להם ממני באמת, אבל שמגיע חג או יום אחר כלשהו בו יש חופש מהבסיס
אז אף אחד לא יקבע איתי לטייל איתו בערב, אף אחד לא יזמין אותי לצאת איתו,
אף אחד אפילו לא יטרח להתקשר אליי לפלאפון הנייד לשאול מה נשמע או סתם לאחל
חג שמח.
אני מרגיש תחושת ריקנות על התחושה הזאת של: "אתה אחד מאיתנו אבל לא משלנו",
על הרגשת הריקנות הזאת שכשאני בא לבסיס ונמצא בבסיס אז כולם משחקים אותה החברים שלי אבל לא יטרחו להתקשר אליי מתי שיש חופש כלשהו, על הרגשת הצביעות הזאת ששואלים אותי רק בבסיס מה שלומי ואיך אני מרגיש אבל אני יודע שזה לא באמת מעניין אותם.
מה אני יכול לעשות עם ההרגשה הזאת של כאילו יש לי חברים? אבל בתוך תוכי אני יודע שאין לי ומרגיש לא מקובל, לא רצוי, ודחוי מהחברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צביעות של הרגשה כאילו יש לך חברים - תגובה
ד''ר דניאל לומברוזו08/05/2014להערכתי הרגשתך שאינך מקובל אינה חדשה. ודאי הרגשת כך גם בעבר ונראה כי גם אז לא עשית עם זה מאומה. גם היום ביחידתך, אתה מתלונן על צביעות ודחיה ומסתפק בכך. העובדה שמתייחסים אליך יפה, מברכים אותך ומקבלים אותך בסבר פנים יפות, אומרת שבסך הכל די מחבבים אותך. מחבבים אך לא במדה שמעבר לכך. על מנת שיתקשרו אליך, יזמינו אותך, יחפשו אותך - עליך להיות יותר מעניין ויותר אטרקטיבי. המשימה למצוא איך להיות מעניין ובמה למשוך, מוטלת עליך. אך עוד הרבה לפני כן, כדאי שתתחיל עם משימות קטנות: משימות של התקשרות עם אחרים, לא עם כולם בבת אחת, אלא עם שניים שלושה נבחרים מהחבורה. עליך ליזום את ההתקשרויות הללו גם כדי לשמוע מה נשמע בנסיון להציע בילוי משותף. עליך להיות רגיש ועדין וגם לדעת מראש שחלק מההתקשרויות שתיזום לא ישאו פרי. אך פה ושם, אם תהיה עקבי ותדע למי כדאי לפנות ומה להציע, תיווכח לראות שנירקמים שקשרים חדשים בינך לבין כמה מהחברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכרת ההרגשה
אורטל13/07/2014אני לא מסכימה דווקא לגמריי עם מה שהפסיכיאטר רשם לך למעלה
גם אני בתור אחת שנחשבת אהובה בחברה ושהגעתי לעבודה תמיד חייכו אלי ושאלו לשלומי ומחוץ לעבודה אף אחד לא דיבר איתי, ולא משנה כמה נסייתי ליזום לפעמים זה רק הרחיק אנשים כי זה מראה להם שאתה כאילו נואש לחברה..
לכן לדעתי אתה צריך לשחק הפוך, להסתיר קצת ולהסוות את הרצון העז שלך להשתלב ושידברו איתך גם מחוץ לבסיס...
מה שכן תנסה באמת לשלב את האישיות שלך שיכול להיות שהיא קצת שונה משל החברה מהבסיס (יש אנשים שבאמת נחשבים קצת שונים בתכונה בולטת ומסויימת ולכן יותר קשה להם ליצור קשרים אבל זה לא דבר שתמיד הוא רע) בחברת החיילים בבסיס. תנסה קצת להתעניין גם באחרים אבל בכוונה שלמה ולדבר על נושאים שמעניינים אותך ומעניינים גם אותם ולהרחיב עליהם.
אבל לעולם אל תאבד את מי שאתה!\
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)