חשש לחרדות

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חשש לחרדות
    קרן
    16/05/2014

שלום
    שמי אלין בת 35.5
    אני נשואה+ילדה בת 3.5
    אני מזה 3.5 שנים מאז לידתה של הנסיכה שלי מרגישה תחושות של עלפון (מידי פעם) סחרחורת לסירוגין פתאום לא חשה בטוב חולשה כזאת ראש כבד
    עייפות כל הזמן אין לי כוח לכלום אין לי מוטיבציה ומרץ הרגשה שמשהו לא בסדר וחסר לי משהו בגוף -ויטמינים חיזוק השאלה מה?
    זה מטריד אותי המון זמן .פניתי לרופאת משפחה שלי תמיד אומרת לי אולי סטרס אולי חרדות אולי מצב נפשי ואולי מתח. עשיתי בדיקות דם והכל בסדר המוגלובין B12 בלוטת התריס ועוד.....יש לי בדרך כלל חרדה ופחד שאני מודעת אליו כבר שנים-רק אם אני לבד בבית בשעות הלילה. לא חוטפת חרדות ככה בלי סיבה בעבודה או בקרבת אנשים.

***חשוב לציין ששנה וחצי אני עובדת ב-2 עבודות מהבוקר עד הערב אבל לא עבודה פיזית אין לי מושג אם זה קשור

לפי הדברים שציינתי כאן האם יש מצב שזה חרדות?
    או בכל זאת יש עוד איזה בדיקה שהייתם ממליצים לי לעשות?

תודה על העזרה
    אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לחרדות - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    18/05/2014

התחושות שאת מתארת יכולות לנבוע ממקורות שונים, גופניים ונפשיים. חרדה עלולה לגרום לתסמינים דומים, מה גם שציינת שאת סובלת מחרדה מסוימת ופחד מזה שנים רבות. אולם, חרדה היא רק אחת האפשרויות ויש תסמונות נוספות שיכולות להשתקף בתסמינים דומים. עליך לבקש מרופאת המשפחה שתשלח אותך לבדיקות רפואיות מקיפות וזאת, על מנת לשלול לחלוטין מקור גופני - פיזיולוגי לבעייתך. אם יתברר כי אין לך בעיה רפואית, כדאי יהיה שתפני לפסיכולוג קליני בכיר ובעל נסיון במטרה לאבחן את מצבך ולהציע פיתרונות טיפוליים, וישנם כאלה!
    ענין אחרון: יתכן, וכך נראה ממכתבך, שאת גוררת עייפות מצטברת כתוצאה מעבודה בשתי משרות וטיפול בילדה קטנה. בדקי מה קורה עם השינה שלך, האם השינה שלך טובה ורצופה, והאם את ישנה מספיק שעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו