מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מעבודותאורטל13/07/2014
שלום אני בת 20.
ומגיל 18 בערך אחרי סיום התיכון עבדתי בעבודות זמניות בעיקר בחנויות בגדים.
הלכתי לכיוון הזה כי חשבתי שזה הכי מתאים לי מבחינת התקשורת עם אנשים. אמנם עבדתי ברשתות גדולות אבל זה לא עבודה משרדית שצריך להפעיל את הראש ויש בוסים שעוקבים אחריך ובודקים אותך ואתה צריך להסתדר טוב עם הצוות שלך ולהיות איתם בתקשורת ולא מלצרות או פקידת קבלה ששם אתה חייב לגשת לשולחנות או לקבל אנשים ואין איפה להתחבא או להסתר כמו בחנות בגדים. החודש הזה החלטתי להתפטר מרשת שעבדתי בה חצי שנה בגלל עבודה מרובה וניצול כוח אדם על מעט כסף. היה לי קשה להגיע להחלטה כי ידעתי שלא יהיה קל למצוא עבודה חדשה.והנה אני יושבת כבר שבועיים שלמים בבית שנראים כמו נצח. עם חששות וחרדות להתקשר לאנשים לקבוע ראיונות. אני מרגישה מועקה ולחץ בחזה כל פעם שאני רק חושבת שאני צריכה לקום וללכת לעבוד.
אני חייבת להתחיל עוד החודש לעבוד. המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי לשבת בבית. אני לאט רוצה להישאר רק בתחום של החנויות בגדים...
האם יש אנשים שנועדו לעבוד בסתם עבודות רק בגלל חוסר השתייכותם לחברה או שמצב זה ניתן לשינוי?
אני בינתיים ממתינה גם לטיפול פסיכולוגי, אבל יש לי עוד 3 שבועות לפחות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מעבודות - תגובה
ד''ר מרים לבין17/07/2014שלום אורטל, לדעתי, הקושי שלך למצוא עבודה ולהתמיד בעבודה איננו רק תוצאה של חרדה ויש לו מקורות נוספים. כאשר תתחילי בטיפול תוכלי להבין טוב יותר את הקשיים שיש לך להשתלב ולעבוד על זה.
בינתיים, כדאי שתשקיעי מחשבה ותכנון בעתידך המקצועי. התקדמות מקצועית דומה לריצה למרחקים ארוכים ורצוי שלפני שאת יוצאת לדרך תהיה לך תוכנית ותהיי מוכנה להתמודד עם הקשיים שבדרך.
ואם את מרגישה מאוד מבולבלת בתחום זה את יכולה לפנות להכוונה מקצועית.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)