דרלין

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• דרלין
    נעמה
    19/08/2014

שלום רב, רציתי לקבל מידע לגבי התרופה "דרלין".. אני בת 25 מתחתנת בקרוב וככל שהזמן עובר אני יותר מפתחת חרדה לגבי האירוע עצמו והמעמד, אני מאוד חוששת מ"להיות במרכז העניינים" והמליצו לי לקחת את התרופה הנ"ל לפני האירוע. רציתי לדעת מה האפקט של התרופה הזאת והאם היא מסייעת בהורדת מתח וחששות, האם ניתן לקבל אותה מרופא המשפחה או רק מפסיכיאטר וכן האם זה עשוי להזיק לי כי קראתי שהתרופה הזאת בכלל נועדה לטיפול בלחץ דם ולב והלחץ דם שלי ופעילות הלב תקינים.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרלין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרלין - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    22/08/2014

דרלין משמשת לטיפול ביתר לחץ דם, מחלות לב והפרעות קצב לב (כמו דופק מהיר) ולמניעת מיגרנה.
    בפסיכיאטריה משתמשים בדרלין כטיפול במצבים של אי שקט המתבטא למשל באי יכולת לשבת בנינוחות, וכן למצבי חרדה, בעיקר כאלו לפני הרצאה או בחינה.
    תופעות לוואי מוכרות הן עייפות ובחילה תחושת קור בידיים וברגליים, עילפון, קוצר נשימה ותחושת דיכאון. כמו כן יכולה להופיע פריחה כביטוי לתגובה אלרגית – תופעות אלו הנן זמניות וחולפות עם המשך הטיפול,
    בכל מקרה של שימוש בתרופה זו או אחרת, את חייבת להתייעץ עם רופא המשפחה ויתכן שהוא ימליץ לך על תרופה שונה.
    אגב כך, חתונה היא בהחלט ארוע מרגש וחשוב ביותר בחיים אך, מדוע להגיב בחרדה? ואם דפוס זה של תגובה מופיע גם במצבי לחץ אחרים, כדאי שתפני לברור פסיכולוגי.
    ושיהיה במזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו