נשיכת שפתיים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• נשיכת שפתיים
    טלש
    20/11/2014

שלום,
    רציתי לשאול על תגובה התנהגותית של נשיכת שפתיים?
    מדוע זה קורה?
    על מה זה יכול להעיד?
    למה זה קורה נגיד בעיקר מול אנשי מקצוע (כמו מטפלים, פסיכולוגים)?

זה מאוד חשוב לי.. אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכת שפתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכת שפתיים - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    21/11/2014

תאר/י מעט יותר כיצד, איך ומתי זה קורה על מנת שנוכל להתייחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טלש
    21/11/2014

אממ.. זה קורה בעיקר מול הפסיכולוג שלי, לא תמיד אני שמה לב שאני עושה את זה.. באוניברסיטה זה קורה.. בבית לא ממש.. כשאני עומדת ברמזור לדוגמה.. כשאני קולטת שמסתכלים עליי, לפעמים כשמדברים אליי (אבל עם חברים קרובים שמדברים אליי זה לא קורה)...
    זה בעיקר בעיקר בשיחות עם הפסיכולוג, הוא גם היחיד שמעיר על כך.. כנראה.. נגיד במשפחה לא ממש שמו לב לזה..
    ולדוגמא, כשהקראתי לו קטע מספר שאני כותבת, אז לא נשכתי את השפתיים לאורך קריאת הקטע, אבל כן הזזתי את השיער כל שנייה ונגעתי בפנים..
    אני לא מבינה למה אני לא יכולה פשוט לשבת בשקט.
    לא יודעת להסביר.... אולי זה סתם משהו בי..
    בכל אופן, תודה על ההתייחסות!
    ומודה מראש על התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    26/11/2014

להערכתי מדובר בתגובות קלות שמטרתן הפגת מתח. תגובות אלו כמו נשיכת השפתיים, נגיעה בשיער ובפנים ודומות להן, אופייניות למצבים בהם מצטבר מתח שאינו מוצא דרך להתפרק. התגובות הללו שכיחות יותר בקשר עם אנשים זרים או דמויות משמעותיות ו/או סמכותיות הגורמות למתח. בהקשר זה כדאי לבדוק יחד עם הפסיכולוג שלך את הסיבות האפשריות למתח שבתוכך במסגרת הקשר הטיפולי שלכם. ככלל, לא מדובר בבעיה "חמורה" אלא במעין איתות שהמוח משדר. חשוב לבדוק את התהליך הקוגניטיבי-רגשי הגורם למתח וגם ניתן בקלות יחסית באמצעות תרגול מתאים לתעל את המתח ולשחררו. (lombrozodaniel.com).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!!!

טלש
    03/12/2014

תודה, באמת גרם לי לצאת קצת מעצמי ולחשוב מהצד על המתח הזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו