בדידות

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• בדידות
    חסוי
    04/01/2015

שלום לכולם אני בן 24 ולא מרגיש שאני ממצה את החיים.אני בודד חברתית,לא יוצא עם אנשים ולא נפגש עם אנשים שזה לא בתחומי העבודה/לימודים.ואני לא יודע אם זה בגלל שאין לי עניין באנשים או בגלל שככה התרגלתי מכורח נסיבות החיים שהובילו אותי לזה.אני מגיל צעיר חשתי תחושה של חוסר שייכות בקהילה מצומצמת כמו קיבוץ וזה נמשך כמובן לגיל יותר מבוגר.היום אני בלי חברים קרובים, בלי כמעט אנשים אפילו שאני יכול להתקשר אליהם.שלא לדבר על קשרים זוגיים עם נשים שאני לא הצלחתי ליצור.נכנסתי לסוג של מעגל קסמים שאני בתוכו וככה אני רגיל לחיות.הלכתי לכל מיני טיפולים ופסיכיאטריים גם עכשיו אני בטיפול אבל עדיין זה המצב.למרות שאני עובד לומד הולך לחדר כושר לכאורה חי חיים נחורמטיביים אבל מחוץ לחיים אלה כשאני בבית אני בודד.מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות - תגובה

ד''ר מרים לבין
    08/01/2015

שלום, תחושת הבדידות העמוקה והממושכת שאתה חש מצביעה על כך שלא מדובר בחוסר עניין שלך בבני אדם, אחרת הבדידות לא היתה מציקה לך כל כך.
    אתה כותב שניסית כל מיני טיפולים, אך לא היה לי ברור מדבריך אם ניסית טיפול פסיכולוגי ואם כן מה משך הזמן בו נשארת בטיפול כזה.
    טיפול פסיכולוגי יכול להתאים לך כיוון שהוא מבוסס על קשר ויכול לאפשר לך לבחון את המעצורים שיש לך בתקשורת עם אנשים ולעבוד על שיפורם. אולם, בכדי שטיפול כזה יצליח בשבילך, דרושה סבלנות והתמדה. תחושת חוסר השייכות שלך היא עמוקה וממושכת ולכן לא מדובר בתהליך קצר. אם תהיה מעוניין בהמלצה ספציפית לפי איזור מגוריך, אשמח להפנות אותך. ובינתיים, אני חושבת שתרגיש קצת פחות בודד אם תצא יותר מהבית ולא תוותר על התקשורת עם אנשים אחרים בלימודים ובעבודה.
    בברכה, ד״ר מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו