מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדידותחסוי04/01/2015
שלום לכולם אני בן 24 ולא מרגיש שאני ממצה את החיים.אני בודד חברתית,לא יוצא עם אנשים ולא נפגש עם אנשים שזה לא בתחומי העבודה/לימודים.ואני לא יודע אם זה בגלל שאין לי עניין באנשים או בגלל שככה התרגלתי מכורח נסיבות החיים שהובילו אותי לזה.אני מגיל צעיר חשתי תחושה של חוסר שייכות בקהילה מצומצמת כמו קיבוץ וזה נמשך כמובן לגיל יותר מבוגר.היום אני בלי חברים קרובים, בלי כמעט אנשים אפילו שאני יכול להתקשר אליהם.שלא לדבר על קשרים זוגיים עם נשים שאני לא הצלחתי ליצור.נכנסתי לסוג של מעגל קסמים שאני בתוכו וככה אני רגיל לחיות.הלכתי לכל מיני טיפולים ופסיכיאטריים גם עכשיו אני בטיפול אבל עדיין זה המצב.למרות שאני עובד לומד הולך לחדר כושר לכאורה חי חיים נחורמטיביים אבל מחוץ לחיים אלה כשאני בבית אני בודד.מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות - תגובה
ד''ר מרים לבין08/01/2015שלום, תחושת הבדידות העמוקה והממושכת שאתה חש מצביעה על כך שלא מדובר בחוסר עניין שלך בבני אדם, אחרת הבדידות לא היתה מציקה לך כל כך.
אתה כותב שניסית כל מיני טיפולים, אך לא היה לי ברור מדבריך אם ניסית טיפול פסיכולוגי ואם כן מה משך הזמן בו נשארת בטיפול כזה.
טיפול פסיכולוגי יכול להתאים לך כיוון שהוא מבוסס על קשר ויכול לאפשר לך לבחון את המעצורים שיש לך בתקשורת עם אנשים ולעבוד על שיפורם. אולם, בכדי שטיפול כזה יצליח בשבילך, דרושה סבלנות והתמדה. תחושת חוסר השייכות שלך היא עמוקה וממושכת ולכן לא מדובר בתהליך קצר. אם תהיה מעוניין בהמלצה ספציפית לפי איזור מגוריך, אשמח להפנות אותך. ובינתיים, אני חושבת שתרגיש קצת פחות בודד אם תצא יותר מהבית ולא תוותר על התקשורת עם אנשים אחרים בלימודים ובעבודה.
בברכה, ד״ר מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)