חרדת מפני ראיון עבודה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדת מפני ראיון עבודה
    אורן
    18/01/2015

שלום רב,
    במהלך התקופה האחרונה אני מחפש עבודה ונאלץ ללכת להרבה ראיונות עבודה.
    אני מקצועי ובעל ניסיון רב בתחום שלי , אבל כתוצאה מחרדת ראיונות עבודה איני מצליח להציג את עצמי כראוי ולנהל ראיון עבודה איכותי. אני כל הזמן חושב על השלב שבו יגידו לי "תספר על עצמך" ונוראה מפחד מזה. כשאני נאלץ לדבר בסופו של דבר אני פשוט נחנק, דפיקות הלב שלי עולות בקצב מהיר, אני רועד ומגמגם. רופא המשפחה שלי רשם לי תרופה בשם אלפרליד (לפי מה שהבנתי זה קסנקס רק של חברה אחרת). מכל מיני פורומים שקראתי באינטרנט אני נורא מפחד לקחת את התרופה מכל מיני חששות. השאלה שלי: האם התרופה יכולה לסייע לי במקרים הספציפים בהם אני חרד (ראיונות עבודה) והאם יהיה בטוח להישתמש בתרופה רק במקרה של ראיון עבודה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת מפני ראיון עבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת מפני ראיון עבודה - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    19/01/2015

ראשית, אל חשש משימוש בתרופה שרשם לך רופא המשפחה. זוהי תרופת הרגעה ותיקה, בעלת יעילות והשפעה מהירה הנמצאת בשימוש תקופה ארוכה מאד. אם בכל זאת אתה עדיין חושש נסה חצי כדור, תתרשם מהשפעתה של התרופה עליך, גם במינון המופחת, ואזי תוכל להשתמש בה ברגעי הצורך, כמו לקראת ראיון או מבחן. אולם, עליך להבין כי תהיה זו עזרה נקודתית וזמנית בלבד. אם ברצונך להפחית את חרדותיך באורח משמעותי ולאורך זמן, עליך לעבור "טיפול מפחית חרדה" בהנחייתו של פסיכולוג קליני מנוסה. ויפה לכך שעה קודם שכן טבען של חרדות כאלו הוא להתפשט עם הזמן ולשבש את החיים יותר ויותר.
    עניין אחרון, קיים באינטרנט מידע שגוי רב המבלבל את הקורא הזקוק לעזרה וגם עלול לגרום לסיבוך ולהחמרת מצבו הרפואי ו/או הנפשי. יש לבחור בזהירות מירבית את המקור להשגת מידע רפואי ולהעדיף מקורות מוסמכים כמו אתרים של קופות חולים, משרד הבריאות ופורומים מרכזיים המנוהלים ע"י אנשי מקצוע מוסמכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו