שאלה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שואלת
    24/03/2015

שלום,
    אני מחפשת עבודה (כסטודנטית), אך יש לי חרדה חברתית וכל עבודה אפשרית מלחיצה אותי שכן יש בה תקשורת עם אנשים, בין אם טלפונית ובין אם פנים מול פנים.
    איני יודעת מה לעשות, וזה מייאש אותי.

רציתי לשאול האם ידועה לך איזשהי עבודה שאוכל לעסוק בה?
    או מה עושים במקרה הזה?

אני מטפלת בנושא גם באמצעות טיפול וגם באמצעות כדורים, אך כרגע לא רואה שינוי.
    מה אוכל לעשות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר דניאל לומברוזו
    12/04/2015

קשה ביותר למצוא תעסוקה שאינה קשורה באנשים אחרים. רוב עבודות הסטודנטים כמו מלצרות, מכירות וזבנות, קבלת קהל וכד', כרוכות במגע עם אחרים. יתכן שעבודה עם בע"ח פחות קשורה באנשים אחרים אך גם כאן יש חברים ושותפים לעבודה. אבל, איני מייעץ לך להכנע לפחדייך ולהמנע מיצירת קשר עם מקום עבודה רק משום שאת נלחצת. כל המנעות גורמת לחרדה שלך להתעצם ובסופו של דבר תמצאי עצמך מבודדת ויושבת בית. את כותבת שאת נמצאת בטיפול תרופתי ופסיכולוגי, ושעד כה הטיפול לא קידם אותך בבעייתך. הדבר תלוי במשך הזמן בו את מטופלת ובשיטת הטיפול. שיטת הטיפול המומלצת לבעייתך היא השיטה הקוגניטיבית התנהגותית, ועל כך כתבנו רבות בעבר במדור זה. זאת, בצד המשך הטיפול התרופתי, שאינו מרפא אך מקל במערכת הלחצים והחרדות ומאפשר שינוי התנהגותי. עליך לברר עם המטפל/ת שלך עד כמה מתאים הטיפול לבעייתך ואת הערכותיו/ה לשיפור שיאפשר לך להתמודד בעתיד טוב יותר עם מצוקתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו