בדידות

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• בדידות
    סימה
    06/07/2015

שלום אני בת 37 ולא ממצת את עצמי בכלום לא פוגשת חברים רק עובדת באה הביתה ולא עושה כלום אין לי חברים אני לא יודעת איפה למצוא חברים בנוסף מקנאה באנשים נשואים ואני לא יודעת איפה להכיר בן זוג. לבד אני לא רוצה ללכת לפאבים או בתי קפה. איך להתגבר על זה ובמה אני יכולה להעסיק את עצמי שלא אחווה את ההרגשות האלה?בלי טיפולים פסיכיאטרים או פסיכולוגים.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות - תגובה

ד''ר מרים לבין
    07/07/2015

שלום,
    אני מציעה לך להירשם לאחד מאתרי ההכרויות שמקובלים מאוד בתקופה האחרונה על מנת שתוכלי להכיר בן זוג. בנוסף, חוסר העניין והחשק שלך יכולים להיות סממנים של דכדוך. אני מציעה לך לעשות מאמץ למצוא מחדש תחומי עניין ולמלא את זמנך הפנוי בפעילויות שמהנות אותך. הזכרי בתחומים שעניינו אותך בעבר ונסי לחזור אליהם. אם זה לא יצליח ותמצאי שמאוד קשה לך להניע את עצמך, תשקלי לפנות לפסיכולוג קליני שיוכל לתת לך יעוץ מקצועי בנושא.
    בברכה, מרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סימה
    07/07/2015

על התמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו