חרדה חברתית שהחמירה עם ההריון מה עושים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית שהחמירה עם ההריון מה עושים
    שולי
    08/08/2016

שלום דר אני סובלת מחרדה חברתית כבר מילדות לפני שנה התחלתי כמה טיפולים פחות נתנו לזה חשיבות הפסיכיאטרים כי יש עוד כמה דברים שאני סולבת מהם כרגע אני בהריון הפסקתי טיפול בחרדה החברתית כרגע אני מאוד סובלת מחרדה חברתית הפסיקו לי תטיפול התרופתי קשה לי לדבר והדופק עולה כול הזמן שאני יוצאת בחוץ יש ךי חששות שאנשים שאני מכירה יראו אותי כול הזמן הלב דופק שאני בבית אני מרגישה יותר טוב ממש בחרדות ועוד מעט הלידה מתקרבת לא רוצים להביא לי פסיכולוג מה עושים במצב כזה מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית שהחמירה עם ההריון מה עושים - תגובה

ד''ר מרים לבין
    09/08/2016

שלום שולי,
    לשאלתך, אם עדיין לא עשית זאת, אני ממליצה לך כצעד ראשון להתייעץ עם הרופאה אצלה את עושה מעקב הריון.
    ישנן תרופות שאפשר להמשיך לקחת גם במהלך ההריון וכדי לדעת אלו הן ניתן ליצור קשר עם המכון הטרטולוגי ולהתייעץ איתם.
    חשוב מאוד שתקבלי גם טיפול של פסיכולוגית קלינית או עובדת סוציאלית כדי לטפל בחרדה ובדיכאון. ניתן לפנות לקופת החולים בה את חברה כדי לקבל הפניה מתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה חברתית שהחמיר

שולי
    09/08/2016

אני לא מבינה לפסיכיאטרים פחות מתעניינים ופחות מיחסים לחרדה החברתית אני מאוד סובלת אמרתי לפסיכיאטר שיש לי מאוד חרדה כול ההריון סובלת מזה אין לי חברות בקושי יוצאת בקושי מדברת לא רוצים להביא לי פסיכולוג הייתי אצל רופא המשפחה והפסיכיאטר אמר לי רק אחרי ההריון הוא יחזיר לי טטיפול זה מכניס אותי לדיכאון אני בסוף ההריון לא יודעת איך להתמודד עם זה אין מישהו שמבין אותי ניתקתי קשר עם כולם ואני מתחילה להסתגר אפילו בטלפון קשה לי לדבר מה עושים במצב כזה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה חברתית שהחמיר - תגובה

ד''ר מרים לבין
    09/08/2016

שלום שולי, במצב כזה יש לפנות לשרותי הרווחה באיזור מגוריך. פני בהקדם! ללא טיפול מצבך הרגשי עלול להחריף.
    בהצלחה! ד"ר מרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו