מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפש פיתרון ללחץ החברתיאליהו06/07/2017
אחרי קריאה רבה בנושא, והתעלמות של שנים מהסימפטומים, אני בהכרה והבנה שיש לי בעיה וכנראה שזאת חרדה חברתית. מאז שאני יודע להגיד את זה על עצמי, ניסיתי לפתור בעצמי את הבעיה עם כל מיני דרכים באינטרנט אבל כנראה שאני לא באמת מצליח לעשות את זה לבד.
עוד שבועיים אני הולך להופעה של להקה שאני מאוד אוהב, אבל לצערי אני מפחד מאוד מהאירוע. בהופעות האחרונות שהייתי בשנתיים או יותר האחרונות, פשוט עמדתי בקהל והזעתי מרוב לחץ וחרדה ולא הצלחתי לכבות את זה.
סבלתי במשך כל ההופעות ורק חשבתי מתי זה נגמר, וכמה חם לי, ואיך בא לי לעוף מהמקום הזה.
ההרגשה הנוראית הזאת שכולם מסתכלים עלי למרות שאני יודע שזה לא נכון פשוט מדכאת.
אני יודע שאין פיתרון קסם מהיר שיפתור לי את הבעיה אבל אני אשמח לקבל טיפ או שניים איך להתכונן לקראת ההופעה כדי שאוכל להינות שם בלי להיכנס להתקפי חרדה כאלה, לפחות להפחית אותם ואת העוצמה שלהם. קראתי שאולי לדמיין את המאורע כמה ימים לפני אולי יעזור?
ועכשיו ביותר גדול, אני השלמתי עם עצמי שאני צריך ללכת לטיפול רציני יותר אצל מישהו מוסמך כדי לעבוד על הבעיה. ואני באמת מוכן ורוצה לעבור תהליך כזה.
אני אשמח לקבל הכוונה לאיזה סוג של טיפול אני צריך ללכת? CBT? פסיכולוג קליני? פסיכיאטר? נורא מבלבל לדעת איפה אתה שם את הכסף שלך והאם זה יעזור.
אני נורא אשמח לעזרה ותמיכה.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ וחרדה
ד''ר דניאל לומברוזו08/07/2017טוב שהחלטת לפנות לטיפול. עצימות הלחץ והחרדה שאתה חווה גבוהה מכדי להתמודד עמה ללא עזרה טיפולית. עצתי לך לפנות לפסיכולוג קליני מומחה ובעל נסיון בטיפול קוגניטיבי התנהגותי CBT, והרשאה להפנוט, וזאת על מנת לשלב בטיפול טכניקות היפנוטיות שהוכיחו את יעילותן בסוג זה של לחצים. איני ממליץ בשלב זה על טיפול תרופתי אף שאין לשללו בעתיד.
צר לי אך לא אוכל לצייד אותך בעצות "אינסטנט" לקראת ההופעה, אין כזה דבר ויהיה עליך לעבור זאת, בינתיים, לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)