לא מצליח למצוא תרופה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• לא מצליח למצוא תרופה
    חיים גירשטין
    01/08/2017

טוב אני בהתלבטות קשה וממש קשה לי. בתור מאניה-דיפרסיבי שנוטה לדיכאון, החלטתי לחזור לתרופות כדי שיהיה לי טוב יותר אחרי הרבה (חודש-חודשיים) זמן של הפסקה מהן.

חזרתי בהתחלה לפריזמה, היה בסדר, אבל היא עשתה לי מאניה לא נורמלית, עצבנות, בזבוז כסף ודיבור היסטרי, לא היה נעים לסובבים אותי אבל דווקא לי היא הייתה די סבבה. ועדיין, ההשלכות שלה היו בעייתיות חברתית ומשפחתית, אז החלטתי להפסיק.

עברתי לוולבטרין, וזה בכלל עשה לי בלאגן בראש. אמנם הייתי יותר מסודר ואנרגטי אבל גם היה לי יובש בכל הגוף, בחילות, הרגשתי שהעיניים שלי יצאו מהמקום ולא הצלחתי להרדם. קיצר, אמנם סבבה אבל לא שווה את התופעות לוואי.
    מה שאני מחפש זה כדור שיהיה כמה שיותר יעיל עם כמה שפחות תופעות לוואי, אבל מרגע לרגע אני מייואש מכך שאני לא מאמין שנמצא כדור כזה. התחלתי לאחרונה ציפרלקס 10 מג, וזה חרא. זה מדכא אותי יותר מהכל, מכניס אותי לדיפרסיה מטורפת, ולא מרגיש שאני מתרומם לאנשהו עם הכדור הזה.
    הכדור היחידי שאני רואה את עצמי חוזר אליו זה סרוקסט, אבל הוא היה כל כך מקהה רגשות וכל כך מקהה חשק מיני או רומנטי או חברי שזה פשוט לחזור לחיות כמת בין החיים. אני לא בטוח שאני רוצה את זה.

קיצר, הפסיכיאטר המליץ לעבור לוויפאקס או ללוסטרל, אבל הוויפאקס הוא שילוב של פרוזאק ווולבטרין (מה שכולנו ראינו מה גרם לי בעבר) והלוסטרל הוא כמו סרוקסט רק יותר חזק, משהו שלא נראה לי שיש לי צורך בו.

קיצר, אני ממש אבוד תרופתית. זה או להמשיך לנסות ציפרלקס ולקוות שמתישהו הוא יעשה משהו, או לחזור לסרוקסט ולהיות זומבי. אני באמת חסר אונים. הפסיכיאטר טוען: הבחירה שלי. לכל כדור יש מחיר ובלה בלה בלה. תשובות אמתיות וייעוץ כנה לא תמצאו מהם.

מה אני אמור לעשות לעזאזל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח למצוא תרופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי

יניב רוזן
    07/08/2017

שלום חיים,
    קיימים כדורים שמטרתם להפחית את תופעות הלוואי של הכדורים הפסיכיאטרים. אפשר נסות ולבחון אם אכן הם מסייעים לך. בנוסף, ניתן לעשות בדיקה גנטית של התאמת טיפול תרופתי. בארץ זה נעשה על ידי חברת התרופות כצט. על ידי הבדיקה (שאינה זולה) תוכל לדעת אילו תרופות מתאימות לך מבחינה גנטית ולכן תופעות הלוואי יהיו בתרופות אלו יותר חלשות.
    דבר אחרון, אפשר גם לחשוב על טיפול קוגניטיבי התנהגותי שיכול לסייע.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו