לא מסוגלת לעמוד מול קהל

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• לא מסוגלת לעמוד מול קהל
    עמית
    12/09/2017

אני בן אדם חברותי בסך הכל ויש לי קצת בעיות של ביטחון עצמי אבל אני לא מרגישה שזה משפיע עליי ביום יום, חוץ מדבר אחד - אני לא מסוגלת לעמוד מול קהל, גם לא של שלושה אנשים. אני צריכה להציג מצגת לעבודה בשבוע הבא ואני מתמלאת בחרדות רק מלחשוב על זה, ניסיתי להתחמק ולהסביר את המצב אבל פשוט לא מקבלים את זה... אני לא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מסוגלת לעמוד מול קהל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוביה מדיבור לפני קהל

יניב רוזן
    12/09/2017

שלום,
    רבים מתארים קושי רב בעמידה מול קהל. ראשית יש לזה הסבר מאד הגיוני. זו לא התנהגות שאנחנו מורגלים ומתורגלים בה ולכן קשה לפתח ביטחון עצמי שהוא תוצר של חווית הצלחה. אם לזה נוסיף פחד לטעות או להתבלבל, ומחשבות שיצחקו עליי או שאעשה פאדיחות... החרדה תתגבר. מה שאני מציע לך, בהתחשב במועד הקרב של ההצגה, להתאמן כמה שניתן בעמידה מול קהל והצגת המצגת. התחילי מול מראה, אחים והורים, שכנים, דודים וכו׳.
    דבר אחרון, אפשר להעזר בקליניקס במינון נמוך אם כלום לא עוזר. בשביל זה עלייך לפנות לרופא המשפחה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו