טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מתחיל בחודש הבא ללמוד באוניברסיטה ואני מאוד לחוץ ולא מפסיק לחשוב על זה. מהבחינה הלימודית אני לא מפחד, אני טוב בזה ואני מאמין שאהיה בסדר, אבל כיתות גדולות עם הרבה אנשים, החלפת סיכומים, כל זה. אני אפילו לא יודע איך להתחיל וזה מלחיץ אותי ממש, אפילו חודש לפני אני כבר לא מצליח להירדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, צריך לכור שבסיטואציות חדשות מהסוג שאתה מתאר מעוררות חרדה טבעית. אני ממליץ לך לקחת את הזמן. הקפד להצטרף לקבוצות בצורה הדרגתית, והקפד עם המשכיות. באופן דומה עשה עם יחידים. ציפיות תואמות מציאות הן חשובות, ואין לצפות להכיר או ליצור חבריות בזמן קצר. ולמרות זאת, במידה וסיטואציות מהסוג הזה עוררו בך רגשות דומים גם בעבר, כדאי לשקול טיפול קוגניטיבי התנהגותי ממוקד בו תוכל ללמוד את הכישורים החברתיים, ולטפל ברגשות השליליים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד