כאבי בטן ושלשולים לפני פרזנטציה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ושלשולים לפני פרזנטציה
    נטלי
    08/10/2017

כחלק ממסגרת העבודה שלי אני צריכה להעביר אחת לרבעון פרזנטציה מול הרבה אנשים חשובים. כל פעם שאני צריכה להעביר את הפרזנטציה יש לי כאבי בטן וגזים ושלשולים. כל אלה חולפים ברגע שאני מסיימת את ההרצאה. ברור לי שזה מלחץ אבל מה אני יכולה לעשות נגד זה? תחושת של גזים באמצע הרצאה זה לא כל כך נעים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיבור בפני קהל

יניב רוזן
    08/10/2017

היי,
    רבים מתלוננים על תופעות דומות לפני ובמהלך דיבור מפני קהל. את מציינת שהמאזינים הם אנשים חשובים. אם הם לא היו אנשים חשובים, לדוגמה ילדים, האם התסמינים היו דומים? סביר להניח שלא. אז אנחנו מבינים שההשפעה של צורת החשיבה היא דרמטית, וזה מה שלומדים בתהליך הטיפול הקוגניטיבי - התנהגותי, יחד עם למידה של מיומנויות חשובות כדוגנת, שפת גוף, אינטונציה, הבעות פנים ועוד. וכמובן מתרגלים את הסיטואציה עוד עוד. אז ההחלטה היא שלך.!את יכולה לתרגל את הפרזנטציה בפני אנשים כדי ליצור אלמנט של התרגלות. או, שאולי לפנות לטיפול האמור ולעבוד בצורה ממוקדת על ההגשה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו