טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הרבה פעמים כשאני בסיטואציות חברתיות, גם עם משפחה ועם חברים אבל בעיקר עם אנשים זרים, אני מרגישה שאני לא באמת אני. כאילו אני עוטה מסכה בלתי נראית והמילים שאני אומרת והמעשים שאני עושה הם של מישהו אחר ולא שלי. אני לא מצליחה לשלוט בזה, גם כשאני מודעת לזה באותו הרגע ולא רק בדיעבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, קיים מצב של התקף חרדה הדומה מאד למצב של ״חוויה חוץ גופית״, או ״ניתוק מהעצמי״. מצב זה נקרא אינטרוספיקציה. כלומר, המיקוד קשב של האדם מופנה כלפי פנים וממוקד ברגש ובמחשבות ובעצם יוצר חוויה של התנתקות והתבוננות חיצונית של האדם על עצמו. סביר להניח שזה מה שאת חווה. שזה בעצמם סוג של התקף חרדה. יחד עם הנאמר חשוב לבחון את הנושא בקפידה עם מטפל, ואין להתייחס לנאמר כקביעה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד