טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אין לי יותר מדי חברים בעבודה ומבחירה. אני מיודד עם כולם אבל אוכל במשרד שלי ועובד בעיקר עם עצמי וטוב לי ככה. העבודה מארגנת יום כיף שהוא מנדטורי שלא הצלחתי להתחמק ממנו. אני ממש לא רוצה לצאת לזה, זה לא מעניין אותי ואין לי מה לעשות עם האנשים האחרים בעבודה. מה אני עושה? איך אני מעביר את היום הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, חברויות או התנהגות חברתית היא אינטרס. בוודאי כאשר חולקים עם אנשים את אותו מרחב מחייה. אני מניח שאין לך ברירה אלא להמשיך בדרך שבחרת להתנהל עד כה. אם תשכיל לנצל את האירוע להצטרפות לקבוצות וניסיון לנהל שיחות מעט עמוקות יותר, כך ייטב לך. במידה ולא, אני מניח שתאלץ למסע דילוגים והעמדת פני עסוק...שירותים, נייד וכו׳. אני מניח שזה לא גרוע בעיינך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד