פחד מתגובה ליציאה מהארון

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• פחד מתגובה ליציאה מהארון
    רמי
    07/11/2017

בן 38, כל חיי התנהגתי כמו סטרייט וניסיתי לשכנע את עצמי שאני סטרייט אבל אני כבר לא יכול להתכחש לזה יותר. אני מגיעה ממשפחה מסורתית וכל החברים שלי "עתיקים" ולמען האמת גם אני בדיוק כזה. אני מאוד רוצה לצאת מהארון ולחיות כאדם שלם וללנסות ליצור קשרים זוגיים אמיתיים ולא רק בסתר, אבל אני ממש מפחד מהתגובה של המשפחה ושל החברים. כבר באתי לעשות את זה כמה פעמים אבל אני נתקף חרדה ונהייה משותק ולא יכול לעשות את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מתגובה ליציאה מהארון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצאת מהארון

יניב רוזן
    07/11/2017

היי,
    אני חושב שכדאי קודם שנזהה באיזה מקום אתה נמצא בתהליך היציאה מהארון.
    האם החלטת באופן סופי שאתה פונה מיידע את הסביבה כאשר אתה מוכן לספוג כול השלכה אפשרית?
    אני מקווה מאד שזה השלב בו אתה נמצא. ואם כך הדברים, אז בעצם נשאר להתייחס או לטפל בפחד המשתק. אני מציע שתתחיל במשחק תפקידים בנושא. אם יש לך עם מי להתאמן זה מצוין. תרגלו תרחישים, תגובות של הלם וכהנה וכהנה. אם אין לך עם מי לתרגל, פשוט תרגל זאת מול המראה.
    חשוב לי לציין בפנייך שאתה צריך להיות חזק וללכת עם האמת שלך. התגובה של הסביבה עלולה לאכזב ולהתפתח (לפחות בהתחלה) בצורה לא נעימה.
    אני מציע לך בחום לפנות לעזרה מתוך הקהילה יש המון אירגונים גאים כדי שינחו אותך, וייסיעו לך. גם מטפל אם תחליט יכול לסייע.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו