אילמות סלקטיבית וחוסר תקשור עם אנשים

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• אילמות סלקטיבית וחוסר תקשור עם אנשים
    אנונימית 23
    11/11/2017

היי , מגיל בערך 13 עד עכשיו יש לי מצבים של אילמות סלקטיבית , שאני פשוט לא מסוגלת לתקשר עם אנשים מסוימים , רק משפחה וחברות שגם ביישניות מה דרכי הטיפול לזה ?
    והאם יש דברים שאפשר לנסות לבד על מנת להתמודד ? מה שכן אין הרבה מידע על מבוגרים ( אני 23 ) עם הבעיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילמות סלקטיבית בגיל מאוחר

יניב רוזן
    12/11/2017

ביי,
    מהניסיון שלי עם מטופלים בגירים עם אילמות סלקטיבית עלה שבטיפולים פחות קשים ומורכבים. אילמות סלקטיבית היא סוג של חרדה חברתית בעלת זירה יחידה בלבד. הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי ממש מצוין במקרה של אילמות סלקטיבית או הפרעת חרדה
    עשה חסד, עם עצמך, פנה למטפל בכיר בתחום החברתי שיכול לסייעו לך בלרכוש מיומניות חברתיות קריטיות, לעזור תהליך של חשיפה הדרגתית ושינוי דפוסי חשיבה. להדריך אותך ולגרום לעצמך להחזיר את חייך למסלול של התפתחות והתעצמות, ואף להחלמה.
    חברה טפלו בעצמיכם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימית 23
    12/11/2017

היי , עשיתי טיפול 10 מפגשים סיביטי הוא עזר לי ללכת לעבודה אבל עדיין במקומות כמו לימודים וקורסים יש לי אילמות לא מסוגלת לדבר בכלל ממש שיתוק ..
    איפה ניתן למצוא טיפול שמתמחה בתחום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילמות סלקטיבית

יניב רוזן
    12/11/2017

היי,
    אני לא נוהג לעשות זאת, אבל במקרה הזה את יכולה לפנות אליי.
    ישנה קבלת קהל בחיפה, קריות ותל אביב. את מוזמנת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו