טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בן 30, סובל מהפרעת אישיות, דיכאון,OCD וחרדה חברתית. רציתי לשאול בנוגע לחרדה החברתית- קראתי שקיים טיפול נוסף לשיחות ולתרופות בספריי אוקסיטוצין במשאף (לשיפור יכולות חברתיות) וככל הנראה זהו טיפול ניסיוני. האם יש לך מידע בנושא ואם כן איך אני יכול להשיג טיפול זה? האם ניתן להזמין באינטרנט מאתרים כמו איביי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, אכן ישנה התעניינות גוברת באוקסיטוצין כהורמון העשוי לסייע בחרדה חברתית. אבל למיטב הבנתי המחקרים אינם חד משמעיים ונוטים לתוצאות הפכפכות. בין אם כך, ובין אם כך, לוקח שנים לתת אישורים לטיפולים חדשיים כך שלא הייתי בונה על כך. לגבי הזמינות באיביי אין לי מושג אמיתי. בכול מקרה יש לנהוג במשנה זהירות בתרופות או תכשירים לא מאושרים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד