למר רוזן שאלה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• למר רוזן שאלה בבקשה
    sbu
    28/11/2017

שלום רב
    אני סובלת מאוסידי .
    כל הניסים קורים לי .היתי בקופה והיתה קופאית לא צעירה בערך בת 60 אולי קצת פחות. הקופאית ותיקה מרשה לעצמה .שאלתי אותה אם היא פותחת קופה. היא שאלה אותי למה אני מה קרה .כדי להרגיש נוח איתה אמרתי לה שהיא נראית טוב.היא פשוט הרימה את ידה לכיווני ועשתה לי תנועת חמסה. אני היתי בשוק.שאלתי אותה למה היא מתנהגת כחה.והחזרתי לה את אותה התנועה שהיא עשתה לי חמסה,המגעילה הזאת החזירה לי .אני היתי חסרת אונים כי אני לא רוצה לצאת כסמרטוט .חייבת להחזיר לה .שלוש פעמים עשיתי לה ביד את תנועת החמסה ושלוש פעם היא החזירה לי .אחר כך הרגשתי חסרת אונים.יצאתי מופסדת .מה לחשוב כדי לא לכעוס על עצמי. העיקר אלוהים לוקח אנשים טובים ואת הרעים הוא משאיר . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למר רוזן שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסרטיביות

יניב רוזן
    28/11/2017

שלום,
    אסרטיביות עוסקת בפעולה לפיתרון, ולאו דווקא בתוצאה. אני דווקא חושב שהתנהלות מצוין. לא היית מוכנה לקבל יחס מזלזל והגבת. זו הפרשנות הסובייקטיבית שלך שיצאת מופסדת. אני חושב שאת יכולה דווקא להיות גאה בעצמך. בחיים אנחנו פוגשים אנשים שונים ומשונים. אני כמעט בטוח שגם אם אני הייתי במקומך, הגברת הייתה פועלת באותה צורה כך שזה לא אישי. כול הסיטואציה ההזויה הזו דווקא יכלה לשמש כפלטפורמה להוכחת חוזק עוצמה ונחישות.
    אל תהיי קשה עם עצמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למר רוזן המקסים שאלה בבקשה

sbu
    29/11/2017

תודה מה שמרגיז שהיא לא נתנה לי להחזיר לה אני החזרתי היא החזירה אולי היא משוגעת ? אנשים מגעילים אחד לשני
    המחלה שלי שאם אני לא מחזירה אז אני אוכלת את עצמי ? יש לך עוד משהו לחזק אותי שלא אוכל את עצמי
    בהזדמנות זו אני רוצה להגיד לך תודה שיהיה לך כל טוב מי שטוב הטוב חוזר אליו תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על אסרטיביות

יניב רוזן
    29/11/2017

היי,
    אסרטיביות היא לא ווכחנות. מי שאומר את המילה האחרונה. הפעולה האסרטיבית היא קצרה. היא עוסקת קודם בנו. אני בא אומר את דעתי בצורה נחושה וברור, וזהו. מפנה את הגב וממשיך. העברתי את המסר שלי. זה הכול. כך אני מוכיח שאני נאמן לעצמי, לעקרונות שלי, לאמונות, דעות, רגשות, ערכים וכו׳. ובעיקר איני חושש מהעימות. פעולה זו מסייעת לי לפתח גאווה עצמית, והערכה עצמית. אפקט אחר, נוצר על ידי זה שאחרים גם רואים שאני נאמן לעצמי ולעקרונות שלי. כך גם אחרים מתחילים להעריך אותי.

עכשיו חשוב להבין, יש מושג שנקרא ״להתעלם ממקום של כוח״. לא כול מי שמתריס כנגדי אני חייב להידרש להגיב לו ולהתעמת איתו. אני גם יכול להתעלם בבוז ולהגביר מיד התנהגויות חיוביות: צוחק בקול רם, מדבר עם אחרים, שפת גוף נינוחה ובטוחה, וכו׳. כך אני מעביר מסר חזק של אני בעצם לא מתרגש ממך כלל.
    באתר שלי אפשר להיכנס לערוץ היוטיוב. יש שם סרטון ארוך מתוך טיפול קוגניטיבי התנהגותי בנושא אסרטיביות. זה יכול להיות לך מאד מעניין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שיהיה לך כל טוב כי אתה טוב ועוזר

תודה למר רוזן
    30/11/2017

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו