מרגישה שאני מתנהגת מוזר בציבור

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאני מתנהגת מוזר בציבור
    נירית
    30/11/2017

כשאני בציבור, ברחוב, בסופר וכו' אני נעשית מאוד מודעת לעצמי ולהתנהגות שלי - איך שאני הולכת, איך שאני אוכלת, איך שאני מדברת בטלפון ואז אני מרגישה שאני מתנהגת משונה ושכולם מסתכלים עלי.. זה גורם לי תחושת אי נוחות רבה... האם זו בעיה נפשית? יש לי איך לטפל בזה? ואלי אני באמת מוזרה ומתנהגת בצורה משונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד קשב בעצמי

יניב רוזן
    30/11/2017

היי,
    התיאור שלך רומז שאת מתמודד עם חרדה חברתית, ובעתם חווה התקפי חרדה כאשר בסיטואציות חברתיות הקשב שלך פונה כלפי פנים, אל עצמך. כך בעצם גוברת רמת המודעות העצמית להתנהגות שלך, לאיך שאת נראית וכו׳.
    חשוב להבין בחרדה צריך לטפל. כפי שאת שמה לב היא פוגעת באיכות החיים, מפריעה ומציקה. הטיפול הטוב ביותר לחרדה הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי בו לומדים לשנות את דפוסי החשיבה שמעוררים את החרדה, נחשפים בצורה הדרגתית לסיטואציות המאיימות, רוכשים כלים התנהגותיים. הטיפול עוסק בכאן ועכשיו, ובגורמים שמשמרים את הבעיה. אי לכך הוא ממוקד צרכים וקצר מועד.
    רצוי כמובן לפנות למטפל שמומחה בטיפול בחרדה חברתית.
    טיפול יעזור לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו