מרגישה שהחברותיות שלי היא מסכה

מנהל הפורום

פרופ` דניאל לומברוזו
פרופ' דניאל לומברוזו
לקביעת תור אצל פרופ' דניאל לומברוזו ללא פרסום בפורום

• מרגישה שהחברותיות שלי היא מסכה
    טניה
    03/12/2017

מאז שאני קטנה אומרים לי שאני מאוד חברותית, תמיד היו לי הרבה חברים וחברות ובכל מקום שאני מגיעה אני ישר יוצרת חברים חדשים, אבל ביני לבין עצמי אני מרגישה שזו מסכה, שאני מאוד מתאמצת למצוא חן ולרצות ושאף אחד לא מכיר אותי באמת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

יניב רוזן
    03/12/2017

היי,
    מאד מעניין מה שאת מציינת. שאלה ראשונה שהייתי שואל זה איך המצב רוח שלך? האם את מרגישה לעיתים עצובה?
    שאלה שנייה, האם את את מרגישה לעיתים לחוצה או מתוחה בסיטואציות חברתיות מסוימות?
    לעיתים, ישנם אנשים שמצליחים חברתית אבל מחזיקים באמונות שליליות לגבי עצמם- ״אני לא מספיק טובה״, ״אני פגומה״. בנוסף, יכולות להיות דעות שליליות על בני אדם - צבועים, לא אמינים, ביקורתיים ושיפוטיים. ובנוסף, גם חוסר הבנה חברתית לגבי סיטואציות חברתיות. כמו לדוגמה, "תמיד צריך להשאיר רושם חיובי״.
    אם את מזדהה אם חלק מהדברים כדאי מאד לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי ממוקד בנושא החברתי ולעבוד על מספר סוגיות.
    את מוזמנת להגיב על התשובה.
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו